Te túlélnéd, ha élve eltemetnének?! Így lehet túlélni, ha élve eltemetnek! - Life Story

Te túlélnéd, ha élve eltemetnének?! Így lehet túlélni, ha élve eltemetnek!

Kép: youtube

HOGYAN LEHET TÚLÉLNI, HA ÉLVE ELTEMETNEK?

1. ÓVJA MEG A LEVEGŐELLÁTÁST.

Ha egy tipikus koporsóba temetnek el, akkor elegendő levegő lesz ahhoz, hogy túlélje legfeljebb egy-két órát. Lélegezzen be mély lélegzetet, majd tartsa ki mindaddig, amíg csak lehetséges, mielőtt ki lélegezné. Ne  nyeljen le a lélegzetet, ami hiperventilációhoz vezet.

Ne gyújtsa gyufát vagy öngyújtót. Az égés gyorsan felhasználja a rendelkezésre álló oxigént. A zseblámpák használata biztonságos, ha van. Ne kiabálj. A kiabálás pánikhoz vezet, amely növeli a pulzusát, és gyors légzést eredményez, amely gyorsan elhasználja a levegőt.

Premature Burial: The Horror of Being Buried Alive | Paranorms

2. NYOMJA MEG KÉZZEL A KOPORSÓ FEDELÉT.

Mielőtt folytatná, értékelje a fa minőségét. Egy olcsó „fenyődoboznak” (forgácslap koporsó) vagy újrahasznosított karton koporsónak van némi adottsága, tehát viszonylag könnyű áttörni. Ha rugalmasnak érzi magát a koporsó fedelében, folytassa a 3. lépéssel.

A fémmel borított vagy keményfa koporsót nem lehet átszúrni. Ebben az esetben az egyetlen remény, hogy jelezze a mentést. Használjon fémtárgyat (gyűrűt, övcsapot, érmét, lombikot, tollat), hogy jelezze, hogy él. Kopogjon a nemzetközi vészjelzéssel, a koporsóra: három gyors, utána három lassabb, majd három gyors. Addig ismételje meg a vészhívást, amíg valaki meg nem hall.

3. ÁTTÖRJÜK A KOPORSÓT.

A lábad segítségével kezdje el rúgni a koporsó fedelét. Lehet, hogy egy olcsó koporsó már megoszlott a fenti föld tömegétől, megkönnyítve ezzel a munkát. Távolítsa el a fedelet a kezével és a lábával, és engedje be a laza szennyeződést.

4. KÉZÉVEL NYOMJA A SZENNYEZŐDÉST A LÁBA FELÉ.

A koporsó alsó végén, a lábad alatt, legyen szabad hely. Ahogy a szennyeződés bekerül, dolgozz gyorsan, de nyugodtan, hogy kitöltse a helyet a lábad előtt. Amikor ez megtelik, kezd a szennyeződést az oldalára nyomni. Próbálj lassan és rendszeresen lélegezni.

5. ÜLJ LE.

Amint ülő helyzetbe kerültél, a fenti laza föld mozog, hogy kitöltse az éppen elfoglalt helyet. Amint a szennyeződés leesik, addig nyomd be a koporsóba, amíg fel nem tudsz állni.

6. ÁLLJ.

Miután állsz, képesnek kell lenned arra, hogy a fölötted lévő szennyeződést fel és ki  kihúznod a sírból. Ha kitisztítottad az összes szennyeződést fölötted, mássz ki.

Nehézségek

  • Az utóbbi időben köztes koporsót laza földdel borítják, amelyet viszonylag könnyű átszúrni.

  • Nehéz lesz elmenekülni egy esőkorszaktól átmenő koporsóból. A nedves föld tömörített súlya szinte lehetetlenné teszi a ásást.

  • Minél nagyobb a talaj agyagtartalma, annál nehezebb lesz a menekülés.

Oszd meg, ha te úgy gondolod, hogy képes lennél rá!

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅