7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik teljesen kapcsolatukat. - Life Story

7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik teljesen kapcsolatukat.

1. Nem együtt élünk a pillanatban

7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik kapcsolatukat

A párkapcsolat szempontjából nagyon fontos a minőségi együtt töltött idő . Az ilyen párok elégedettebbek a kapcsolataikkal. Ez azért van, mert olyan tapasztalatokat osztanak meg, amelyek közelebb hozzák egymáshoz. De fontos megjegyezni, hogy a minőségi idő számít a mennyiség felett . A kommunikáció hiánya az egyik legfontosabb oka a szakításnak.

Ha együtt nézel egy filmet, vagy csak egész nap ugyanazon a kanapén ülsz, de egész idő alatt a saját dolgodra gondolsz, akkor nem tölt minőségi időt egymással. Próbáljon olyan dolgokat csinálni, amelyek kölcsönhatásba lépnek, például játékokat játszani vagy együtt sétálni.

2. Szokás a párjától

7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik kapcsolatukat

A fenyegetés itt annyira hozzászokik minden jóhoz, amit partnere tesz, hogy ön  magától értetődőnek veszi . Ha mindig tisztán tartják a házat, ne csak feltételezzék, hogy ez a rutin része, és nem érdemes megmutatni a napi megbecsülést. Annak ellenére, hogy mindig is így volt, ez mégis napi erőfeszítés, amelyet partnere tesz Önnek.

Egy  tanulmány feltárta, hogy az emberek nagy valószínűséggel szakítanak partnerükkel, ha elkezdenek alábecsülni. Ugyanez vonatkozik azokra a személyes tulajdonságaikra, amelyekbe beleszerettél. Csodálja meg őket szépségük, humorérzékük vagy kedvességük miatt. Ne felejtsd el folyamatosan értékelni, és folyamatosan mutasd ki a szeretetet.

3. Kerülni kell a kiszolgáltatottságot

7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik kapcsolatukat

A sebezhetőség az, ami lehetővé teszi másokkal való kapcsolatát. Ha elkerüli, akkor nehezen tud nyitott lenni és másokban bízni, ami nagyon fontos az intim kapcsolatokban. Nem engedi annyira közel az embereket, hogy jobban megismerjék. Ennek eredményeként nagyon idegenek maradsz, és nem sikerül kialakítani a mély szeretetet és szeretetet.

4. A határok be nem tartása

7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik kapcsolatukat

Megtörténhet egy kapcsolatban, hogy 2 ember helyett egy „mi” jelenik meg. Nehéz  megkülönböztetni Önt és párját. Lehet, hogy olyan kényelmes is lesz, hogy elkezdi téveszteni partnere igényeit, betörve a személyes térbe.

Próbálj meg nem lenni tolakodó és tiszteletben tartani a partner határait . Ne is sértődjön meg, ha szükségleteik nem egyeznek meg az Önével. Annak ellenére, hogy közel állsz egymáshoz, mégis 2 különböző ember vagy, külön igényekkel.

5. Nem vigyázni magára

7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik kapcsolatukat

Az elégedetlenség a partner személyiségével fontos oka a  szakításnak . Ne feledje, melyik emberbe szeretett bele a párja.

Az évek során elkerülhetetlenül megváltozik, de ez nem azt jelenti, hogy amint társat talál, abba kell hagynia a gondozását önmagával. Folyamatosan járjon edzőterembe, étkezzen egészségesen, dolgozzon a személyes növekedésen, és bármi mással, amit korábban tett, mielőtt megtalálta a szerelmet.

6. Alacsony önértékelés

7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik kapcsolatukat

Az alacsony önértékelés nagy veszélyt jelent a kapcsolatra. Azok az emberek, akiknek alacsony az önértékelése, gyakran félnek az elutasítástól, és mindent megtesznek, hogy megvédjék magukat. Nem hiszik, hogy elég jók a párjuknak, és nem hiszik, hogy a partner valóban megszeretheti őket. Emiatt arra számítanak, hogy a kapcsolat hamarosan véget ér. Ezért megpróbálják felkészíteni magukat erre, és nem járulnak hozzá kellőképpen érzelmileg, valamint folyamatosan megkérdőjelezik partnerük cselekedeteit.

7. A konfliktusok elkerülése

7 hibát követnek el a párok, amelyek végül megsemmisíthetik kapcsolatukat

Úgy tűnhet, hogy a konfliktusok elkerülése valóban megakadályozza, hogy tönkretegye a kapcsolatait. De ez nem igaz. Ha elkerüli a konfliktusokat, ez  azt jelenti , hogy elrejti valódi érzéseit, figyelmen kívül hagyja igényeit, és emiatt elraktározza csalódottságát.

De nem élhetsz így egész életedben. A végén túlságosan elkeseredik, és csak véget vet. A konfliktusok elengedik a gőzt, és ösztönzik a kommunikációt. Partnered nem tudja olvasni a gondolataidat, ezért szólnod kell. Így együtt megoldhatja problémáit, még mielőtt késő lenne.

Elkövetett már ilyen hibákat? Van néhány, akit fel szeretne venni a listánkra?

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅