Rábízták a kedves szomszédra a gyereküket. Ahogy a szülők kitették a lábukat, szexuálisan zaklatta és megerőszakolta a rá bízott gyerekeket. - Life Story

Rábízták a kedves szomszédra a gyereküket. Ahogy a szülők kitették a lábukat, szexuálisan zaklatta és megerőszakolta a rá bízott gyerekeket.

Mint azt korábban a Bors megírta, a férfiben mindenki maradéktalanul megbízott a környéken, hiszen úgy tudták: kedves, gyerekeket szerető szomszédjuk van. Ezért többen is rábízták a kicsiket, ha el kellett ugraniuk valahova, miközben nem is sejtették, hogy a férfi kedves arca valójában egy pedofil szörnyeteget takar: a férfi ugyanis, ahogy a szülők kitették a lábukat, szexuálisan molesztálta és megerőszakolta a rá bízott gyerekeket.

A kislányok erről szólni sem mertek a szülőknek, így az eset csak akkor tudódott ki, amikor a férfi az egyik kislány náluk vakációzó barátnőjére is lecsapott: a lánykát görkorcsolya-javítás ürügyén hívta be magához, azonban ahogy belépett, a férfi őt is megrontotta. A kislány viszont már nem tartotta titokban a borzalmakat, szerencsére azonnal szólt az anyukájának, aki értesítette a zsarukat.

A férfi pénteken állt bíróság elé, ahol a szakértői vélemények szerint négy kislány esetében kétséget kizáróan elkövette az erőszakot, míg kettejük esetében nem tudták teljes mértékben bizonyítani az erőszakot, azonban a kiskorú veszélyeztetésének esete még esetükben is teljesen biztosan fennállt. A férfit végül négy rendbeli, részben folytatólagos szexuális erőszak és kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt 6 év börtönbüntetésre ítélték, a bíró ugyanis figyelembe vette az idős férfi rossz fizikai és mentális állapotát is, továbbá idős korát.

A per azonban folytatódik, ugyanis az ügyész súlyosbításért, a védő és a férfi felmentésért fellebbezett. – .borsonline.hu

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅