Egy 4 éves kisfiú azt mondta édesanyjának, egyszer már volt a hasában, de aztán angyal lett, és végül visszajött hozzá - Life Story

Egy 4 éves kisfiú azt mondta édesanyjának, egyszer már volt a hasában, de aztán angyal lett, és végül visszajött hozzá

Egy anya és gyermeke közötti kötelék soha nem szakadhat el, történjen bármi. Végül is az édesanya a testében hordozta gyermekét, majd világra hozta, és teljes szívéből szereti őt. De vannak egészen különös történetek is, amik azt sugallják, hogy ezt a köteléket néha a gyerekek kezdeményezik, mintha ők választanák ki az édesanyjukat.

Az Ausztráliában élő Laura Mazza története pontosan ilyen. Az édesanya egy azóta már törölt Facebook bejegyzésben számolt be a különös történetről, amit a kisfia egyszer fürdetés közben osztott meg vele. A gyerek szavai megdöbbentették a nőt, de ugyanakkor arról is meggyőzték őt, hogy nem ez az első alkalom, amikor a fia a Földön jár.

Az édesanya elmesélte, hogy még Luca születése előtt volt egy vetélésé, bár akkor még nem volt teljesen tisztában vele, mi is történt vele pontosan. Arra emlékszik, hogy pozitív lett a terhességi tesztje, majd néhány nappal később erős fájdalmai és heves vérzése volt.

Nem sokkal később újra teherbe esett, és azóta már háromgyerekes édesanya. Amikor azonban 4 éves kisfia azt mondta neki, hogy egyszer már élt az anyja hasában, de aztán meghalt, angyallá változott, és később visszatért hozzá, rájött milyen különleges gyerek is az ő kisfia.

„Tudtam, hogy Luca már korábban is járt ezen a földön. Egyszerűen csak tudtam, abból, ahogy viselkedett. Mint egy kis öregember. Mindig is bölcs volt, nagyon furcsa dolgokat mondott, és olyan régi dalokat énekelt, amiket élete 4 éve alatt nem is hallhatott. De ma este, a fürdőkádban, mondott valamit, ami teljesen ledöbbentett, és valóban elhitette velem, hogy öreg lélek.” – mondta Laura, akit a könnyekig meghatott, hogy Luca őt választotta édesanyjának, és visszatért hozzá – írja a Daily Mail.

Luca fürdés közben megkérdezte az anyukájától, hogy ők ugye, Ausztráliában élnek, mire az édesanyja igennel felelt. Luca erre azt válaszolta: „Anya én a hasadban éltem egyszer, és meghaltam. Később próbáltam a házadhoz menni, kiabáltam neked, hogy itt vagyok, de te nem hallottad. Szomorú voltam, de aztán angyal lettem. Nagyon hiányoztál, és vissza akartam jönni hozzád, ezért ismét kisbaba lettem a hasadban, és aztán megszülettem, és már nem a mennyországban éltem, hanem Ausztráliában, és megint a te kisbabád lettem. És most nagyon boldog vagyok, hogy a te kisbabád lehetek, és felnőhetek.”

„Csak bámultam rá és sírtam. Soha nem beszéltem neki angyalokról, vagy semmi ehhez hasonlóról. A gyerekeink már jóval azelőtt tudják, kit szeretnének a mamájuknak, mielőtt mi még egyáltalán tudnánk a létezésükről. Ez a bizonyíték arra, hogy ők választanak minket, és a lelkük mindig velünk van, akár ebben az életben, akár egy következőben.” – mondta Laura a Mirror UK szerint.

Úgy tűnik azonban, Laura nem az egyetlen, akinek hasonló élményben volt része. Facebook bejegyzéséhez az egyik felhasználó ezt a hozzászólást írta: „Ó, Istenem! A lányom is valami hasonlót mondott 5 éves korában. Amióta csak beszélni tudott, folyton azt hangoztatta, hogy ő az anyám. Arra gondoltam, hogy egyszerűen csak irányítani akar, ezért nem nagyon foglalkoztam ezzel. De aztán elmondta nekem, hogy korábban az édesanyám volt, és annyira szeretett, hogy vissza akart térni hozzám, és hagyni, hogy most én legyek az anya. Még mindig kiráz a hideg, ha belegondolok.”

Talán a gyerekek valóban sokkal jobban rá tudnak hangolódni bizonyos dolgokra, amire a felnőttek nem képesek. Egy másik Facebook felhasználó története mintha ezt bizonyítaná.

„Egy szombati napon elvittem a fiamat moziba, nem sokkal azután, hogy a férjemmel megtudtuk, hogy babát várunk (4 hetes terhes voltam, de a fiunknak még nem mondtuk el). Sorban álltunk, hogy pattogatott kukoricát vegyünk, és a kisfiam egyszer csak odafordult hozzám, ránézett a hasamra, és azt mondta: Anyu, valaki sír odabent.” – mesélte a nő.