Tragédia: Csocsesz gyászol – üvegfalon keresztül búcsúzhatott csak el tőle. Az ember életében az egyik legnehezebb lehet elveszíteni a házastársát. - Life Story

Tragédia: Csocsesz gyászol – üvegfalon keresztül búcsúzhatott csak el tőle. Az ember életében az egyik legnehezebb lehet elveszíteni a házastársát.

Szeretett feleségét gyászolja Csocsesz. Gyöngyike tegnap délelőtt halt meg a Covid-intenzív osztályon.

Kedves barátaim ismerőseim fájó szívvel és mérhetetlen fájdalommal tudatom,hogy kedves feleségem aki imádta az életet és mindennek tudot örülni… 58 éves korában 17 nap hatalmas küzdés után legyőzte őt a vírus. Itt hagyott bennünket, hiánya elviselhetetlen !!Nyugodj békében drága Gyöngyikém – írta az előadóművész a Facebookon.

Csocsesz a Borsnak szívbemarkoló részleteket mesélt el.

A POKLOK KÍNJAIT ÉLTÜK ÁT. TEGNAP FÉL TIZENKETTŐKÖR ÁLLT MEG A SZÍVE. NEM ENGEDTEK ODA HOZZÁ KÖZVETLENÜL, MERT AZ INTENZÍV OSZTÁLYON FEKÜDT– mondta a mulatós zene királya.

– Négy héttel ezelőtt még nem volt semmi baja. Egyszerűen hihetetlen, hogy aztán lélegeztető-gépre került. Az orvosok becsülettel küzdöttek az életéért, mindent megtettek, hogy megmentsék. Most itt van a fiam és a lányom is mellettem. Mindenki ki van borulva.TEGNAP REGGEL HÉT ÓRAKOR TELEFONÁLTAK A KÓRHÁZBÓL, HOGY MENJÜNK BE ÉS BÚCSÚZZUNK EL TŐLE, MERT BÁRMELYIK PILLANATBAN ELMEHET.Összeszedtem a családot és berohantunk. Ezt az ellenségemnek sem kívánom. Csak egy üvegfalon keresztül láthattuk, hogy a gépeken van. Vesedialízist is kapott. Aztán hazamentünk, és vártuk, hogy mikor telefonálnak, hogy megállt a szíve.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅