Ennyi gyertya profilkép még nem volt Facebookon. Nagyon Szomorú videó felvételt tettek közzé. – Részletek - Life Story

Ennyi gyertya profilkép még nem volt Facebookon. Nagyon Szomorú videó felvételt tettek közzé. – Részletek

Mindenki észrevehette mennyi gyertya profilkép van az elmúlt hónapokban Facebookon. Sajnos az adatok nem hazudnak és az emberek profilképük se, hogy mennyien halnak meg manapság váratlanul.  Akinek nincs gyertya profilképe annak az ismerősei között szinte elég valószínű, hogy van.

A járvány kitörésének közel egy éves évfordulójára Magyarország keserű teljesítményt ért el: a kumulatív halálozás tekintetében Csehország után Magyarország a második helyen áll az egész világon, egymillió főre vetítve. Videón mutatjuk a három járványhullám halálozásra gyakorolt hatását és nyomon követhető, hogy hazánk hogyan lép egyre feljebb a szomorú rangsorban. Azt is bemutatjuk részletesen, hogy mit gondol most erről a kormány.

Március 24-én hazánk a világ második legrosszabb országa lett a koronavírus kumulált halálozási adata tekintetében, lakosságarányosan. Erre a szomorú adatra még külföldön is felfigyeltek.

A helyzet csütörtökre sem változott meg, Csehország 2373 haláleset / 1 millió lakos arányszáma után Magyarország következik 1994 haláleset / 1millió lakos arányszámmal.- forrás: portfolio.hu