3 jel, hogy rossz szellem kísért az otthonodban - Ne félj észrevenni, űzd el! - Life Story

3 jel, hogy rossz szellem kísért az otthonodban – Ne félj észrevenni, űzd el!

A rossz szellemek hívatlan vendégek. Így szabadulhatsz tőlük!

A túlvilággal kapcsolatos elképzelések megosztják a társadalmat. Egyesek hisznek abban, hogy a lélek halál után egy másik dimenzióba kerül, és szellemként él tovább, mások viszont úgy gondolják, hogy ez képtelenség, így a szellemek létezését is tagadják.


Hogy melyik lehet igaz, azt továbbra sem sikerült tudományosan igazolni, az azonban biztos, hogy a furcsa jelenségek mögött hajlamosak vagyunk szellemi tevékenységet sejteni. Nem véletlenül: íme, három biztos jel, ami kísértetekre utal.

Ijesztő hangok

Jártál már úgy, hogy suttogásnak vélt hangot hallottál a lakás egyik részéből? Netán elbóbiskoltál, és olyan volt, mintha valaki hangosan rád kiabálna? Esetleg kaparászó hangokat hallottál, amikor senki más nem tartózkodott a lakásban? Amikor sokkal védtelenebb vagy a külső hatásokkal szemben, például pihensz, relaxálsz vagy elalszol, a szellemek könnyebben utat találnak hozzád, amit szeretnek ijesztő hangokkal reprezentálni.

Természetesen nem szólalnak meg ilyenkor, egyszerűen csak olyan frekvenciára kerülnek, amire nyugodt állapotban te is jobban ráhangolódsz, ezért hallhatod úgy, hogy megszólítanak.

Megbolonduló berendezések

Az elektromos eszközök különösen érzékenyek a szellemek jelenlétére. A fel- vagy lekapcsolódó lámpák, a hirtelen zavarossá váló tévéképernyő, a látszólag magától megvillanó telefon, sőt, akár a cd-lejátszó hirtelen bekapcsolódása mind arra utalnak, hogy poltergeist-jelenséggel, azaz kopogó szellemmel állsz szemben.

Ezek a lények állítólag azért képesek ilyen mértékű beavatkozásra, mert megrekedtek a két világ között, nem tartoznak ide, de a túlvilágra sem távoztak, így nagyobb energiát tudnak közvetíteni, ez okozza, hogy pont az elektromos eszközök hibásodnak meg, amikor felbukkannak.

Rossz érzések

Az erősebb szellemek nem csupán az előzőleg felsorolt külső tényezőket, hanem az ember lelkiállapotát is befolyásolhatják. Amikor egyik pillanatról a másikra, minden előjel nélkül szomorúság, depresszív hangulat és nyomasztó gondolatok telepednek rád, biztosra veheted, hogy szellemmel van dolgod. Ezek a lények negatív energiát továbbítanak, tulajdonképpen a saját érzéseiket közvetítik a felé, akinek a rezgésszáma nagyon alacsony.

Ha fáradt vagy, esetleg teljesen tudattalanul nyomaszt valami, akkor sokkal alacsonyabb rezgésszinten mozogsz, ennek köszönhető, hogy a szellemek könnyebben tudnak hozzád kapcsolódni.

Űzd el őket!

A szellemek elűzéséhez nem kell papot hívni, hogy felszentelje a házat, de még a szellemirtók közbeavatkozására sincs szükség. Mivel ezeknek a jelenségeknek a legtöbbször az a célja, hogy hozzákapcsolódjanak az emberekhez, elsősorban a saját lelki állapotodat harmonikussá tenni. Fontos önmagad pozitív megerősítése és a hasonlóan pozitív események megélése, ugyanis ez az első lépése annak, hogy gyógyító energiák szabaduljanak fel benned.

Hold és gyógyulás

A Hold gyógyító erejét is felhasználhatod a lelki egyensúly megteremtéséhez. Tudd meg hogyan!

Megosztás