Íme a férfi szívhez vezető út, ezeket érdemes megfogadni... - Life Story

Íme a férfi szívhez vezető út, ezeket érdemes megfogadni…

Szórakoztató társaság

A férfiak rendszeresen azt gondolják, hogy semmire nincs idejük, így amikor velünk, nőkkel vannak, jól szeretnék érezni magukat: nagyokat nevetni, együtt sportolni, kártyázni az ismerősökkel, vagy épp tapétázni egyet a közös lakásban – kinek milyen érdeklődési körei vannak.

Vannak bizonyos dolgok, amikről a férfiak nagyon szívesen beszélgetnek egy nővel, ha a kommunikáció és a bizalom szintje elég magas közöttük. Éppen ezért nagyon fontos, hogy hasonló érdeklődési köreitek legyenek, hasonló dolgokat szeressetek csinálni. A lényeg, hogy legyen legalább egy-két olyan dolog, hobbi, ami mindkettőtöket szórakoztat.

Ebből következik az is, hogy akinek az intelligencia vagy a műveltség a fontos, az olyan társat keres magának, akinek például a sport vagy a kaland tölti ki a szabadidejét, az pedig olyat, akivel ezeket a dolgokat teheti. A férfinak (persze, nekünk nőknek is!) annyi mindenhol meg kell felelnie, hogy veled először is jól szeretné érezni magát, a többi csak ez után jön.

Közös étkezések

Tény, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. A férfiak imádják, ha etetik őket, párjuk gondoskodik, főz rájuk – azaz törődik velük. Természetesen Bárhol szívesen esznek veled, mert szeretik a közös étkezéseket. De még ennél is jobban esik nekik, ha te magad készíted el az ételt.

Sok férfi számára egy harmonikus kapcsolatban minden nap készítenek neki vacsorát. Nem azért, mert ezt szokta meg az édesanyjától, és azért sem, mert az asszony egy cseléd, hanem mert ebből (is) érzi, tudja, hogy fontos a másiknak, és ez biztonságérzetet nyújt neki.

Ha pedig ők vetemednek főzésre (vagy legalább egy hússütést, salátát bevállalnak), akkor szeretik, ha ezért óriási dicséretet kapnak. Hát add meg a párodnak, amire vágyik – a konyha ebből a szempontból nem sokban különbözik a hálószobától.

Önbizalom erősítés

Sokan tudjuk, de legalábbis tudat alatt sejtjük, hogy a párkapcsolat a kölcsönös csodálatra épül. Neked fontos, hogy csodálja a szemed, hajad, főztöd, ahogy a gyerekekkel bánsz (ha vannak már), a párodnak pedig más területeken van szüksége dicséretre és önbizalom-erősítésre. Sokkal többre, mint gondolnád… Elismerésre vágyik a munkáját illetően, a szexuális teljesítményét illetően, stb. stb…

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅