Dráma: Sok gyerek életét vesztette. Nevelőotthonhoz tartozók is voltak a buszon a legfiatalabb négyéves volt. Képek - Részletek - Life Story

Dráma: Sok gyerek életét vesztette. Nevelőotthonhoz tartozók is voltak a buszon a legfiatalabb négyéves volt. Képek – Részletek

 EYEPRESS NEWS/ JASON JOHNSON / EYEPRESS VIA AFP

Hatalmas balesetet okozott a vihar szombaton az egyesült államokbeli Alabama államban. Tizennyolc jármű ütközött, melynek következtében kilenc gyerek és egy felnőtt meghalt az egyik autópályán.

Wayne Garlock halottkém arról számolt be, hogy a gyerekek kilenc hónap és 17 év közöttiek voltak. A sofőrök a nedves úton valószínűleg elveszítették az irányítást járművük fölött. Az egyik autóban egy apa halt meg a kilenc hónapos kislányával. A másik nyolc halott pedig egy nevelőotthonhoz tartozó buszban utazott, a legfiatalabb négyéves volt – írja a BBC.

Witness describes aftermath of horrific crash that left 9 children and 1 adult dead in Alabama

Kép: cbs

9 juveniles, 1 adult killed in Saturday's 'horrific' I-65 crash in Butler County

kép: wsfa

Alabama crash: 9 children, 1 adult killed in interstate accident involving Alabama Girls Ranch vehicle - CNN

kép: CNN

Egy arra járó kihúzta a buszból a sofőrt, és a gyerekeket is megpróbálta megmenteni, de a jármű akkor már füstölt és lángolt. További öt ember megsérült a balesetben, de egyikük állapota sem kritikus.

A Claudette-hurrikán több tucat otthont tett tönkre az államban, árvizeket és hurrikánokat is okozva. EGY 24 ÉVES FÉRFI HÁROMÉVES FIÁVAL SZINTÉN MEGHALT, AMIKOR EGY FA ESETT A HÁZUKRA. Egy embert pedig még keresnek, akit valószínűleg elsodort az ár.

A vihar nemcsak Alabama államot, hanem Louisiana, Georgia és Florida államokat is sújtja. utóbbi Escambia megyéjében legalább ötven otthon pusztult el vagy rongálódott meg súlyosan.

Az esőzések valószínűleg vasárnapig folytatódnak, és villámárvizek miatt is figyelmeztetések vannak érvényben. Forrás: origo.hu

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅