Emberi testek tálcákon, fóliába csomagolva a nyílt utcán. Mi folyik itt? - Life Story

Emberi testek tálcákon, fóliába csomagolva a nyílt utcán. Mi folyik itt?

A történtek fontos üzenetet szeretnének közvetíteni. De mégis mit?

Varsó központjában hét embert láthattak a járókelők. Ez a hét ember tálcákon, fóliába csomagolva művérrel borítva feküdt a tér közepén.

Kiderült, hogy aktivisták voltak és a “Emberi hús” címén tüntettek. A fóliákban, melyekbe nők és férfiak vannak becsomagolva, olyan felirattal voltak ellátva, mint “kismalac”, “tanyasi hús” stb. A résztvevők olyan húsokat utánoztak, melyeket a szupermarketekben is vásárolhatunk.

A járókelőket mélyen megdöbbentették a látottak.

Az aktivisták az állatok mellett álltak ki ezzel a megmozdulással. Nem értenek egyet az ipari gazdálkodás kegyetlen bánásmódjával.

“A hús- és tejipar milliókat költ reklámkampányokra, és elrejti az állattenyésztés borzalmait, valamint a vágóhidakon zajló eseményeket.”

A megmozdulásnak az volt a célja, hogy megmutassa, hogy az emberek hasonlóak az álatokhoz. Mindegy, hogy az tehén, disznó vagy csirke.

“Az állatok nem termékek vagy gépek. Éreznek, gondolkodnak, van akaratuk és joguk a Földön élni. Ugyanúgy, mint nekünk. Olyan nehéz elképzelni, hogy milyen lenne a helyükben lenni?”

Néhány internet-felhasználó egyetértett az üzenettel. “Ezt, így kell bemutatni”.

Sokan azonban úgy vélik, hogy az állathús fogyasztása egyidős az emberrel.

“Az emberiség a kezdetektől fogva húst evett, nem hiszem, hogy bármi is megváltozna ettől.”

“Nos, ha a dinoszauruszok még ma is élnének, akkor vélhetőleg nekünk kellene aggódni. Ragadozók vagyunk. Nem tagadhatjuk meg magunktól a húst. Egy oroszlán sem fog zellert enni, mert aggódik a zebrákért. Ha valami hasznos dolgot akarsz tenni, akkor menj el egy árvaházba vagy máshová önkéntesnek.”

forrás: vilagunk.hu
Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅