Megszületett a döntés: Elítélték Berki Krisztiánt. - részletek. - Life Story

Megszületett a döntés: Elítélték Berki Krisztiánt. – részletek.

Egy 2018-as büntetőfékezési ügye miatt folyik per, amelyben közúti veszélyeztetéssel vádolják Berki Krisztiánt. Az ügyészség 2 év 6 hónapot kért a celebre.

Berki Krisztián még 2018-ban okozott balesetet, amikor büntetőfékezett egy busz előtt, a BKV-járat pedig belehajtott az autójába. A buszban több mint 2,5 millió, Berki bérelt Bentley-jében pedig több mint 14 millió forintnyi kár keletkezett. Letöltendő börtönbüntetést kér rá az ügyészs

A keddi tárgyaláson ismét kielemezték a szóban forgó esetet, és az ügyész egyértelműen bűnösnek találja Berkit, továbbra is letöltendő börtönbüntetésre ítélné.

Ezek után természetesen Berki védője is felszólalt, aki kiemelte, hogy a celeb nem szándékosan szegett szabályt, az internetre kitett videókkal igyekeznek befeketíteni őt. Emellett arra kérte a bíróságot, hogy azt is vegyék figyelembe, hogy Berki büntetlen előéletű, van egy kislánya, és hamarosan újabb gyereke születik, akit neki kell ellátnia, ahogy a várandós feleségét is.

Berki ártatlannak vallja magát

A tárgyaláson felszólalt Krisztián is, aki kiemelte, hogy sosem volt szándékában bűncselekményt elkövetni, viszont sajnálja azt, hogy bekövetkezett a baleset, de felelősnek nem érzi magát.

Bűnösnek találták

Közúti veszélyeztetés és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntettében is bűnösnek találták Berkit. Első fokon két év szabadságvesztésre, négy év próbaidőre felfüggesztve, és két év közúti járművezetéstől való eltiltásra ítélte. Emellett 625 ezer forint pénzbüntetést kapott, és neki kell kifizetnie a több mint 600 ezer forintos bűnügyi költséget is. forrás: :ripost.hu

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅