Hamilton: Nincs miért bocsánatot kérnem, ez nem értéktelen győzelem - Life Story

Hamilton: Nincs miért bocsánatot kérnem, ez nem értéktelen győzelem

Formula One F1 - British Grand Prix - Silverstone Circuit, Silverstone, Britain - July 18, 2021 Mercedes' Lewis Hamilton celebrates on the podium after winning the race REUTERS/Peter Cziborra

Lewis Hamilton nem lát okot bocsánatot kérni Max Verstappentől, és a Red Bull-főnök szavaira reagálva elmondta, nem is érzi értéktelennek a silverstone-i győzelmét.

Forrnak az indulatok a bajnoki cím esélyesei között. Lewis Hamilton és Max Verstappen Brit Nagydíjon történt balesete igazán felpaprikázta a Mercedes és a Red Bull csatáját, és alighanem kell egy kis idő, mire mindkét oldal lehiggad.

 

A Red Bull részéről komoly kritikák hangzottak el. Helmut Marko egy futamra eltiltotta volna a „felelőtlen és veszélyes” Hamiltont, Christian Horner „kétségbeesett” manővert emlegetett, „amatőrnek” nevezte a britet, és egy ilyen sikeres bajnokhoz méltatlannak találta a megmozdulását. A csapatfőnök a futam után azt is megjegyezte, szerinte értéktelen egy olyan győzelem, amit Hamilton a legfőbb ellenfele buta kiütése után szerez meg.

 

A versenyt követő hivatalos sajtótájékoztatón Hamiltont megkérdezték, mit szól Horner megállapításához

 

 

Nem igazán van mit mondanom Christiannak. Nem érzem értéktelennek. A csapatomnál kétezer ember dolgozik hihetetlenül keményen, nem csak rólam szól ez. Természetesen szomorú ez, és nem akartam, hogy így alakuljon a verseny.”

 

Nem igazán láttam a felvételeket. Láttam egy rövid bejátszást róla, amikor a garázsban voltam, de majd visszatérek, és lesz még időm reflektálni rá. Jelen tudásom szerint nem hinném, hogy abban a helyzetben lennék, hogy bármiért is bocsánatot kéne kérnem. Versenyezni vagyunk itt.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅