Hosszú Katinka: Így biztosan nem tudom abbahagyni - Life Story

Hosszú Katinka: Így biztosan nem tudom abbahagyni

Hosszú Katinka letörten, de nem megtörve értékelte a tokiói olimpián nyújtott eddigi teljesítményét, azaz hogy 400 méter vegyesen vasárnap ötödik, 200-on pedig szerdán hetedik lett címvédőként.

“Azért nem halt meg senki” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok a magyar újságírókhoz érve egy mosolyt megengedve magának. – “Sajnálom, hogy pont egy olimpián esett meg, amikor így úszom”.

 

Leúszom a 200 méter hátat. Persze nem az a 200 méter hát lesz, amit látni szoktak tőlem” – válaszolt arra, hogy az önmaga számára is csalódást keltő szereplés után a 200 méter pillangóhoz hasonlóan visszalép-e a negyedik számtól.

 

A magyar úszósport egyik legkiemelkedőbb alakja kifejtette, hogy ha nincs a pandémia okozta leállás, akkor biztosan nem így úszik.

 

“Így biztosan nem tudom abbahagyni” – zárta szavait a 9-szeres világ- és 15-szörös Európa-bajnok, aki a japán fővárosban csütörtökön – közép-európai idő szerint – este 20.09-kor kezdi meg szereplését a 200 méter hát előfutamában.

 

Utolsó tokiói versenyszáma – amelyben Rióban csak hat század különbséggel lett második – elődöntőjére pénteken, a fináléra pedig szombaton kerül sor.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅