Megérkezett az előzetes A nagy pénzrablás utolsó évadának első felvonásához - Life Story

Megérkezett az előzetes A nagy pénzrablás utolsó évadának első felvonásához

A heistfilmek, vagyis bankrablós filmek kliséit szépen elhasználták már a filmtörténetben, a legismertebb filmsorozat, az Ocean’s is tett erről. Úgyhogy akár legyinteni is lehetett volna a nagy sikert aratott Netflixes szériára, A nagy pénzrablásra, amely eredetileg minisorozatnak indult, ám akkora sikert aratott, hogy 5 évadig húzta, és közben számos díjjal, köztük nemzetközi Emmyvel is elismerték. Az utolsó etap szeptembertől kerül fel a szolgáltató kínálatába, és erre egy dögös, kemény, akciódús és drámai előzetes készít fel minket.

A 2017-ben indult sorozat Madridban játszódik, ahol a Professzor nevű titokzatos férfi csapatot toboroz, amelynek tagjai különféle városneveket (Tokió, Lisszabon, Berlin, Moszkva, Nairobi, Rio, Denver, Stockholm, Helsinki, Palermo stb.) használnak álcának, hogy több milliárd eurót lovasítsanak meg Spanyolország királyi pénzverő intézményéből. Természetesen a heistfilmekhez hűen A nagy pénzrablásban is mindig balul sül el valami, és emiatt túszdrámákra és egyéb drámai történésekre számíthat a néző, na meg lebilincselő akciókra és még azoknál is feszültebb jelenetekre. A széria emblémájává vált a Salvador Dalí-maszk, amely persze, hogy felbukkan a friss előzetesben is. Az 5. etap elején a banda már több mint 100 órája rostokol a bankban, és a Professzor is nagy veszélyben van, miközben a hadsereg is megjelenik a színen. Innen szép nyerni, ahogy mondani szokás!

Az 5. évad első fele, illetve első része szeptember 3-tól kerül fel a Netflix kínálatába, a második adag pedig december 3-án érkezik.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅