Egy megható fotó, amely milliókat érintett meg a világon. A történet azonban hatalmas fordulatot vett - Life Story

Egy megható fotó, amely milliókat érintett meg a világon. A történet azonban hatalmas fordulatot vett

Vannak olyan fényképek, melyek azonnal képesek átadni a szenvedés és a bánat jelenlétét. Ez a kép pontosan ilyen. Azonnal elterjedt az interneten és több millió emberből csikart ki pár könnycseppet.

Egy apró, teljesen szőrtelen kisfiú hány. Az idősebb nővére ott áll mellette és támogatja. Vajon mi lett velük?

Még csak két éves, de rettenetesen szenved. Kemoterápiás kezelés alatt ál. Nincs haja és a WC fölé hajolva hány. Nővére már négy éves, de vele együtt szenved. Ott áll mellette és simogatja a törékeny hátát. Egy fekete-fehér fotó, amely ezt a jelenetet örökíti meg, hamarosan az internetezők millióinak szívét szakította meg. A fotót a gyerekek anyja készítette.

A rák olyan betegség, amely nem csak az adott betegre, hanem az egész családra kihatással van. Ezt akarta megmutatni az amerikai Kaitlin Burge. A fia mindössze két éves volt, amikor akut limfoblasztos leukémiát diagnosztizáltak nála. Már két évesen megkezdődött a gyermek számára az élet-halál harc. Beckettnek és nővérének is gyorsan fel kellett nőnie. A híres fotó elkészítése után Aubrey segített az öccsének lefeküdni a kanapére, majd kitakarította a mosdót mert tudta, hogy egy ilyen betegség esetén rendkívül fontos a sterilitás.

Kaitlin elismerte, hogy a látvány, ahogy Aubrey támogatja a beteg öccsét, meghatotta. Fájdalmat és boldogságot is okozott egyszerre. Büszke volt arra, hogy a gyerekei ennyire szeretik és támogatják egymást, ugyanakkor fájdalmat érzett, ahogy látta a gyermekeket szenvedni.

Aki látta ezt a fotót, az bizonyára sosem fogja elfelejteni, de mutatunk egy másikat is. Beckett azóta már 6 éves és meggyógyult. Édesanyja szerint idén végleg befejezte a kezelést és jól érzi magát.

“3,5 év kemoterápia minden nap. De megcsinálta…! Igazán kitartó és erős volt! Szinte lehetetlen, hogy mekkora élni akarás volt ebben a 2 éves csöppségben.” – írta a fiú édesanyja

A családnak nincs kétsége afelől, hogy miután egy ilyen kemény ellenfél felett győzedelmeskedett, könnyedén megbirkózik az iskolával is, ugyanis most kezdte meg a tanulmányait.

Legyen minden hasonló történetnek ilyen vége…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!