Rákkal küzd a 24 éves wales-i válogatott játékos – Life Story

Rákkal küzd a 24 éves wales-i válogatott játékos

angol másodosztályban (Championship) szereplő AFC Bournemouth hivatalos platformjain jelentette be, hogy a 24 éves, walesi válogatott játékosánál, David Brooksnál Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak, amely a nyirokrendszer rákszerű megbetegedése

 

listavezető AFC Bournemouth tudatta, a jobbszélső azok után értesült a lesújtó hírről, hogy a vb-selejtezőkre készülő walesi válogatott edzőtáborát elhagyva egy kivizsgáláson volt, ahol aztán kimutatták a második stádiumban lévő daganatos megbetegedést.

 

A klub hivatalos oldalán megjelent a játékos közleménye is, amelyben leírja, habár sokkolta a vizsgálat eredménye, arra törekszik, hogy minél előbb visszatérhessen.

 

„Engem és a családomat is sokkolt a hír, de a kórkép bizakodásra ad okot, s biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra játszhatok. Köszönetet szeretnék mondani a walesi szövetségnek, nélküle nem diagnosztizálták volna ilyen hamar az elváltozást, továbbá a Bournemouthnak is rendkívül hálás vagyok a támogatásáért” – áll a jelenlegi idényben hét bajnoki mérkőzésen egy gólig jutó David Brooks közleményében.

 

Az AFC Bournemouth vezetősége ígéri, mindent megtesz a fiatal játékos felépülésének érdekében.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅