Az ablakon sem merünk kinézni, félünk a migránsoktól: így telnek a napok a határ túloldalán – Videó - Life Story

Az ablakon sem merünk kinézni, félünk a migránsoktól: így telnek a napok a határ túloldalán – Videó

Fosztogatás, erőszak, félelem: a magyar határ túloldalán teljesen elszabadultak az indulatok. A migránsok komoly veszélyt jelentenek a falvak lakóira.

Döbbenetes képsorokat osztott meg Magyarország Kormánya a Facebookon. Jóllehet, a kormány határozott fellépésének és a rendvédelmi erőknek köszönhetően Magyarországon nem kell migránsinváziótól tartani, de nem messze tőlünk, a magyar határ túloldalán elképesztő állapotok uralkodnak. A migránsok elözönlötték a határmenti falvakat, félelemben, rettegésben tartva az ott élőket.
Zárjuk a kapukat mindig, a migránsok végett, mert nem bírom őket kihajtani! Mihozzánk egyszer bejöttek vagy negyvenen. Nem merjük még a rolót sem megmozdítani, nemhogy kinézni az ablakon. Csak menjenek, minket ne bántsanak, mondtam, van öregem, láthatják. Félek tőlük. Akkor, amikor bejöttek, megijedtem, azt mondta a rendőr bácsi, hogy csak zárjam a kaput, és kész. De úgy veszekszenek a migránsok, mint a feneketlen fene” – vallott a mindennapos megpróbáltatásokról egy idős, vajdasági asszony, aki a magyar rendvédelmi szervektől több empátiát kapott.

Egy helyi férfi is döbbenetes történetről számolt be.

Nincs közülük senki megbüntetve. Egyik reggel korán, épp hogy megvirradt, ketten összevesztek az utcán, az egyik megfogott egy téglát, és sutty, amazt fejbecsapta a téglával” – mondta el a középkorú férfi. „Egyik este egy nálam fiatalabb szomszéd hazaért, a migránsok meglátták, hogy van a kocsiján egy létra. Bementek hozzá a migránsok a színbe, ketten megfogták őt, elmarkolták, és a másik kettő leszedte a kocsiról létrát, és elhúztak vele. Szólok a rendőröknek, kijönnek, elhajtják őket, de aztán visszajönnek.”

Egy másik idős férfi is látott fosztogatásokat: a migránsok a házakról leszedik a cserepeket, és az alatta levő léceket ellopják, azzal tüzelnek. Ablakokat, ajtókat is kiszednek a házakból, azokat is eltüzelik. A házakba is betörnek, ellopják a bútorokat, és volt, akinek a kamrájába vécéztek.

A döbbenetes videót itt tekintheted meg:

Forrás WWW.Ripost.hu