3 perccel a házasságkötés után elváltak. Az ok a férj “szégyenletes” viselkedése volt – Life Story

3 perccel a házasságkötés után elváltak. Az ok a férj “szégyenletes” viselkedése volt

A történelemben még nem volt sok ilyen. Előfordul, hogy a párok nagyon hamar elválnak a házasságkötés után.

Ennek gyakran az az oka, hogy az emberek pánikba esnek a kapuzárás miatt, vagy az esküvő eleve instabil kapcsolatot öltött, ami „felmelegít minket”. Csak rosszabb, ha egy pár ugyanebből az okból örökbe fogad egy gyereket. Magyarország élen jár a válás kérdésében. Magyarországon a házasságok 68 százaléka válással végződik.

Bár mostani történetünk nem Magyarországon játszódik, úgy tűnik, egyelőre világrekordról beszélünk.

A kuvaiti pár mindössze három perccel azután vált el, hogy összeházasodtak.

A pár alapvetően élvezte a házasságot, amíg a menyasszony véletlenül meg nem botlott. Ezen a vőlegény nevetni kezdett, és azt mondta párjának, hogy „hülye”. Felnézett, és azonnal úgy érezte, hogy hibát követett el. Sarkon fordult, és visszament a jegyzőhöz.

A vendégek meg voltak győződve arról, hogy valamit csak ott felejtett. Senki sem gondolta, hogy le akarja mondani az esküvőt. Feltételezhetjük, hogy még maga a vőlegény sem tudta.

Az ifjú férj viselkedése nem tetszett a feleségének, aki azonnal válást követelt.

Nyilvánvalóan azt hitte, hogy nem akar olyan mellett élni, aki kinevette. Tény, hogy senki sem szereti, ha sértegetik, nem beszélve arról, hogy mindez az esküvő napján történt.

Így amikor elkövette azt az alapvető hibát, hogy becsapta a nőt, már nem volt lehetősége meggondolni magát. A nő egy másodperccel később visszafordult, elment az esküvői tisztjükhöz, és a házasság azonnali érvénytelenítését követelte. Meglepte a fordulat, de nem volt más választása.

A Q8 szerint ez Kuvait történetének legrövidebb házassága. Úgy tűnik, nem csak Kuvaitban, hanem az egész világon. A második helyen 2004-ben egy brit pár végzett, akik másfél órával az esküvő után szakítottak.

Felmerül a kérdés, hogy miként lehetséges, hogy ezek a párok korábban hasonló helyzet nélkül a házasság mellett döntöttek.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.