Férgek és rovarok mászkáltak az újszülött egész testén, akit az erdőben találtak. – videó – Life Story

Férgek és rovarok mászkáltak az újszülött egész testén, akit az erdőben találtak. – videó

Amikor a mentősök megérkeztek, már a helyiek vigyáztak a csecsemőre.

Élve találtak egy újszülött kislányt egy thaiföldi erdőben a helyiek. A Mirror szerint a kislány már két napja feküdhetett a lehullott leveleken a földön, férgek és rovarok mászkáltak rajta.

A kislány sírni kezdett, amikor a falubeliek megtalálták, a meztelen csecsemő arcán horzsolások voltak. Megtalálói abban sem voltak biztosak, hogy még életben van: megbizonyosodtak róla, hogy nem sérült meg súlyosan, és az arcát megtörölgették.

Amíg a rendőrség és a mentők érkezésére vártak, vigyáztak a kicsire. A segítség hamarosan megérkezett, egy pokrócba bugyolálták a gyermeket, és mentőhordágyra tették, mielőtt kórházba szállították.

A kislányt kiszáradása miatt kezelték az orvosok, és megfigyelés alatt tartották, de a jelentések szerint egészséges, és semmilyen tartós egészségügyi problémája nem keletkezett a két erdőben töltött éjszaka miatt. Túlélte, annak ellenére, hogy egy olyan területen fedezték fel, ahol veszélyes állatok, többek között kígyók élnek, s ahol a nappali hőmérséklet eléri a 35 fokot.

A rendőrség jelenleg keresi a kislány édesanyját, de nehéz lesz visszakövetni a nyomát.

„Az újszülött lány testén férgek és rovarok másztak. Jelenleg próbálunk édesanyjának a nyomára bukkanni, ellene eljárás indul. A baba meghalhatott volna, és úgy gondoljuk, hogy aki otthagyta a lányt, az tudta ezt. Csak a szerencsének köszönheti, hogy életben maradt„ – mondta Prasit Yodthong rendőr ezredes.

A jelentések szerint a rendőrség kihallgatja a környékbelieket, hogy megpróbálják megtalálni a nőt, aki a napokban szült.

A csecsemő megtalálásakor készült videót ide kattintva tudod megnézni.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅