4 csillagjegy, akikkel fantasztikus az ágyban. Velük nem fogsz unatkozni – Life Story

4 csillagjegy, akikkel fantasztikus az ágyban. Velük nem fogsz unatkozni

A legtöbb ember számára a horkolás az élet egyik legfontosabb aspektusa. Nem meglepő, hogy ha belegondolunk, nehéz egészséges kapcsolatot építeni bárkivel, ha nincs megértés kettejük között az ágyban. Az intim élet nemcsak jellemünktől és személyiségünktől függ. Az ilyen dolgokat a csillagok is befolyásolják.

Ezekkel a csillagjegyekkel nem lesz gond az ágyban.

Azt már mindenki hallotta, hogy érdemes a csillagjegyeket is számításba venni, ha párválasztásról van szó. Az asztrológia nagyon sok kérdésre adhat választ. Az intim életünkre is óriási hatással van.

Asztrológiai szempontból ez a négy csillagjegy tekinthető a legjobb szeretőnek.

BIKA
A Bika az egyik legférfiasabb jegy. Az élete a intim együttlétekről szól, és nem fél bevallani. A Bikát a Vénusz, a szerelem bolygója pártfogolja. Ez rendkívül tehetséges szeretővé teszi ennek a jegynek az tagjait. Ha lehetőséged nyílik vele tölteni az éjszakát, nem fogod megbánni. A Bika utálja az unalmat, ezért fő célja, hogy meglepje a másikat.

OROSZLÁN
Nem szereti az unalmat a hálószobában és képes minden gátlását levetkőzni az intim együttlétek alatt. Tele vannak szenvedéllyel és szeretnek irányítani. A partnerük nem lesz elégedetlen, az biztos. Neki fontos, hogy a párja úgy érezze, hogy megütötte vele a főnyereményt és ezért mindent megtesz. Még a legbensőbb fantáziákat is hajlandó teljesíteni.

VÍZÖNTŐ
Távol van, így senki sem gondolná, hogy jó szerető lesz. A látszat azonban csal. Szenvedélyes szerető, és soha nem tudhatod, mit várhatsz tőle. A bikákhoz hasonlóan a Vízöntő is szeret kiszámíthatatlan lenni. Elfogadható fajta…

BAK
A Bak kiszámíthatatlan. Az ágyban rájössz, hogy ez egy kimeríthetetlen energiájú vulkán. Ennek a jegynek a tagjai nyitottak minden kísérletezésre, így biztosan nem fog unatkozni. Csak a hálószobában mutatják meg teljes potenciáljukat, ami sok partnert meglep. Ágyban azonban meglehetősen válogatós, és csak néhány partnerrel éli át teljes örömét.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.