Könnyekben tört ki a Bajnokok sztárja, a Borsnak elárulta miért – Fotó - Life Story

Könnyekben tört ki a Bajnokok sztárja, a Borsnak elárulta miért – Fotó

Bármennyire igyekeztek, nagyon szoros küzdelemben kikaptak a Bajnokok az első végjátékban. Virág Andris emiatt már biztos párbajozik pénteken.

Az Exatlon Hungary All Star második fiú párbaj hetén mindkét csapat nagyon odatette magát. Az első végjátékot végül a hiányosan felálló Kihívó csapat nyerte. A hirtelen halálban a kékek Huszti Katát és Herczeg-Kiss Bálintot, míg a pirosak a Somhegyi KrisztiánBusa Gabi párost küldték csatába. A második évad női nyertese alul maradt az első évad győztesével szemben, a kick-boksz világbajnok vigasztalhatatlan.

 

Fotó: TV2

 

– mondta a Borsnak Gabi. – Mivel én sem tudtam száz százalékos napot hozni, így én is hozzájárultam ahhoz, hogy elveszítsük ezt a napot. Semmiképpen sem szeretnénk, hogy tőlünk menjen haza valaki, így mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a végjáték második fordulóját megnyerjük, és esélyt adjunk annak, hogy egyben maradjunk. A motivációnkkal nincs baj, hiszen sosem cél a veszteség. Az első fordulóban nem nekünk kedvezett az ügyességi feladat, de egy új napon, új pályán szerintem bármire képesek vagyunk.

Mint tegnap este kiderült, Gabinak igaza volt, hiszen a második végjátékot megnyerték, és eldőlt, Mischinger Péterrel kell megküzdenie holnap Virág Andrásnak.

 

 

 

 

 

 

Forrás:https://www.borsonline.hu/