Halottlátóhoz fordult Berki Mazsi! Segítséget kért Berki Krisztián Szelleme. – Life Story

Halottlátóhoz fordult Berki Mazsi! Segítséget kért Berki Krisztián Szelleme.

SEGÍTSÉGET KÉRT BERKI KRISZTIÁN SZELLEME: MEGSZÓLALT A HALOTTLÁTÓ.

Kiss Kató állítja, a médiasztár szelleme már egy nappal a halála után megjelent nála. Meggyőződése, hogy üzenni akart!

Halottlátóhoz fordult Berki Mazsi! Talán azért fordulhatott Kiss Katóhoz, hogy kapcsolatba léphessen a múlt héten pénteken elhunyt férjével, Berki Krisztiánnal. A fiatal özvegyet éppen akkor kapták lencsevégre az utcán, amikor  a híres léleklátóhoz sietett. Mintegy másfél órát töltött az épületben, majd mosolyogva távozott.

“Azonnal felismertem Mazsit, ahogy ment a házhoz. Szegényen látszott, hogy megtört, szomorú volt. Feketében volt, ami érthető, hiszen gyászol. Sejtettem, hogy Katóhoz megy, itt a környéken mindenki ismeri őt, de utána oda is mentem a kaputelefonhoz és ott volt a név. Remélem, választ kap a kérdéseire és megnyugszik a lelke” – mondta a Blikknek Imre, aki fotókat is készített Mazsiról: ezeket ide és ide kattintva nézheted meg!

“Nem kaptam engedélyt arra, hogy nyilatkozzam erről” – mondta a lap megkeresésére a léleklátó, aki arról viszont beszélt, hogy a napokban érzékelte a korábbi főpolgármester-jelölt szellemét.

– mondta mély meggyőződéssel Kató.

“Minél frissebb a haláleset, annál nagyobb a megjelenő lélek intenzitása. Úgy éreztem, ­Krisztián segítséget kért tőlem a halála után egy nappal, konkrétan adta a tudtomra a dolgokat, a ­kérdéseit. Ezeket nyomatékosította is különféle energiákkal, például felkapcsolódott a lámpa és zörgéseket is lehetett hallani” – tette még hozzá. Forrás: ripost.hu

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅