Most érkezett: Elfogta a rendőrség Berki Krisztián dílerét. – Life Story

Most érkezett: Elfogta a rendőrség Berki Krisztián dílerét.

Berki Kriszián ítélet hirdetése a büntetőfékezés ügyében a III.kerületi bíróságon

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kábítószergyanús anyagot találtak Berki Krisztián IX. kerületi lakásán, ahol múlt hét pénteken holtan találták meg a hírességet. Később kiderült, ha bebizonyosodik, hogy valóban tudatmódosító szert volt nála, akkor a rendőrség hatóvadászatot indíthat a híresség dílere után. A hatóságok gyors munkát végeztek, a Bors megtudta, máris elkapták az első terjesztőt.

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. május 6-án ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A 42 éves K. István lakásán kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint összesen bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát –, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le – tájékoztatta lapunkat a rendőrség.

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅