Ezt tudnod kell, ha Hódi Pamela Rajongó vagy. Pamela véletlenül sem akarja, hogy azt gondolják róla a nézők, hogy érzéketlen.. – Life Story

Ezt tudnod kell, ha Hódi Pamela Rajongó vagy. Pamela véletlenül sem akarja, hogy azt gondolják róla a nézők, hogy érzéketlen..

Ringbe száll a győzelemért Hódi Pamela és párja, Tóth Bence a TV2 Drágám, add az életed! című műsorában a héten. Az influenszer nehéz helyzetbe került, hiszen míg a képernyőn mosolyog valójában mély gyászba borult.

Életének egyik legnehezebb szakaszát éli Hódi Pamela. A képernyőn játékos és vicces helyzetekben láthatjuk, hiszen a héten párjával, Tóth Bencével, a TV2 Drágám, add az életed! című páros vetélkedőjében mérkőznek meg. A tegnap esti adásban például Bence áramütések áldozata volt, ami jó néhány vicces pillanatot okozott a műsorban.
Sok nézőnek úgy tűnhet, mintha érzéketlen volna Pamela, hiszen miközben a családjában éppen Berki Krisztián temetésére készülnek, ő a képernyőn vidáman játszik.  Ám erről szó sincs, hiszen köztudott, hogy ezek a képsorok jóval korábban kerültek rögzítésre.
A Bors azonban egy névtelenséget kérő ismerőstől megtudta: Pamela valóban kínozza a kérdés, hogy mi tévő legyen? Hiszen még véletlenül sem akarja azt, hogy a nézők csalódjanak benne:
– Krisztián tragédiája most történt, a műsor felvétele pedig hónapokkal ezelőtt zajlott. Szerencsétlen egybeesés, hogy ezek a képsorok teljesen más jelentéssel bírnak egy ilyen időszakban, mint egyébként. Pamela véletlenül sem akarja, hogy azt gondolják róla a nézők, hogy érzéketlen, így maga sem tudja, hogyan kommunikáljon tapintatosan a műsorról.
A Bors megpróbálta elérni Pamelát, de lapzártánkig nem jártunk sikerrel.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅