„Én 82 éves vagyok, a férjem 36, és nem ver át engem” – mondja a brit nő, aki egy 46 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá - Life Story

„Én 82 éves vagyok, a férjem 36, és nem ver át engem” – mondja a brit nő, aki egy 46 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá

Az online ismerkedés nem való mindenkinek, de a 82 éves Iris a Facebookon talált rá mostani férjére, a 36 éves Mohamedre még 2019 júniusában, miután kapott egy laptopot ajándékba a legidősebb fiától. Beszélgetni kezdtek, Iris elmondta, hogy nagyon érdekli a régészet, és nagy álma, hogy lássa az egyiptomi piramisokat, Mohamed pedig biztatta, hogy látogassa meg őt.

A férfi még azelőtt szerelmet vallott, és felhozta a házasság témáját, hogy személyesen találkoztak volna, de Iris nem akart meghozni egy ilyen fontos döntést anélkül, hogy legalább egyszer találkoztak volna személyesen, ezért arra kérte Mohamedet, várjanak ezzel a kérdéssel, amíg Egyiptomba utazik.

Nem sokkal később elutazott Egyiptomba, ahol megismerkedett Mohameddel és a családjával. A férfi családja kedvesen fogadta őt, és a 46 éves korkülönbség ellenére sem volt kifogásuk a kapcsolatuk ellen, de Iris családja már nem fogadta ilyen jól a hírt. A nő fiai leginkább attól tartottak, hogy Mohamed csak kihasználja őt, hogy megszerezze a pénzét, de Iris kitartott amellett, hogy hisz a férfinak, és felismerné, ha átverésről lenne szó.

Kezdetben őt is aggasztotta a korkülönbség, különösen mivel Mohamed fiatalabb mindkét fiánál, ő pedig a férfi minden családtagjánál idősebb, de számukra ennek nincs jelentősége, ahogy mások kritikájának sincs.

Iris és Mohamed 2020 novemberében házasodott össze Egyiptomban, mivel a férfi nem utazhatott Angliába, és Irisnak így is három alkalommal kellett Egyiptomba mennie, mire minden szükséges papírjuk megvolt, és összeházasodhattak. De az esküvő után a világjárvány miatt körülbelül tíz hónapot kellett várniuk, hogy a férfi megkapja a vízumot, és Angliába költözhessen. Most már együtt élnek, és romantikus randevúkra is járnak, mint minden igazi házaspár.

„Most, hogy Mohamed az Egyesült Királyságban van, könnyebb az életünk, mert nem kell idegeskednem amiatt, hogy nincs itt. Éjjel-nappal mellettem van, és a szerelmünk egyre csak erősödik. Nem hiszem, hogy tudnám őt még ennél is jobban szeretni” – magyarázta Iris, hozzátéve, hogy a korához képest nagyszerűen érzi magát, és minden tekintetben képes tartani a lépést a férjével.

„Azt szeretném, ha az emberek tudnák a nagy korkülönbségű kapcsolatokról, a mi példánkból kiindulva, hogy működhetnek, lehet, hogy nem mindig, de a mi esetünkben őszinte érzésekről van szó, és működik” – mondta Iris.

Megosztás