Az Exatlon sztárja bevallotta a Borsnak, a csapattársa exével jár – Life Story

Az Exatlon sztárja bevallotta a Borsnak, a csapattársa exével jár

Forrás: Tv2

Nem titkolózik tovább Somhegyi Krisztián, a Borsnak elismerte: valóban együtt vannak a 2017-es Miss Earth Hungary győztesével, Viczián Viktóriával. Az, hogy az Exatlon jóképű Bajnoka becsajozott, várható volt, mindenki szurkolt neki. A történet pikánsságát az adja, hogy szépségkirálynő kedvese tavaly csapattársának, barátjának párja volt.

@danciingxhande #somhegyikrisztian #viczianviktoria #kriszmyking👑 #vikcsómyqueen💞 ♬ eredeti hang – danciingxhande

Pár hónappal később, az Exatlon All Star évada után, április végén egy TikTok-videó szúrt szemet a rajongóknak, ahol Zozo exét, Somhegyi Krisztián öleli magához. Akkor ment is a kombinálás, hogy párcsere történt, de az érintettek nem erősítették meg a gyanút. Hétvégén viszont olyan közös, intim fotót osztott meg a Bajnokok szépfiúja, amiből egyértelműen kiderül: összejöttek Vikivel. A 24 óráig elérhető Instagram-poszthoz, amin egymáson fekszenek fürdőruhában, annyit írt a műugró: Legjobb védekezés a nap ellen!

Fotó: Instagram

A Bors megkereste Krisztiánt, aki nem titkolózott.

– vallotta be a műugró bajnok. – Viki és Zozo már rég szakítottak, amikor mi megtetszettünk egymásnak. Ez azért fontos, mert nem csak csapattársam, hanem barátom is Zozo. De felnőtt emberek vagyunk, ők mindketten tovább léptek. Így teljesen tiszta lappal indultunk neki ennek a kapcsolatnak!

Kerestük Kempf Zozót is, de lapzártánkig nem sikerült elérni.

 

 

Zozo is tovább lépett: Szente Gréti az új párja

Mint azt a Bors elsőként megírta: úgy látszik, a BMX-bajnok tényleg tovább lépett, információink szerint az Exatlon kétszeres női győztesével jöttek össze. A gyönyörű Szente Gréti a posztjai alapján nagyon sokat tartózkodik Zozóék birtokán. S bár egyelőre nem vallottak színt, végre közös, romantikus fotót posztoltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZOZO KEMPF (@zozokempf) által megosztott bejegyzés

Forrás:https://www.borsonline.hu/kereses?global_filter=exatlon

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅