ÉLETMÓDI Szerző Sors Edina 1 ÓRÁJA ENNEK A HÁROM CSILLAGJEGYNEK SZERELMET HOZ A RÁK JEGYÉBE LÉPŐ VÉNUSZ JÚLIUSBAN - Life Story

ÉLETMÓDI Szerző Sors Edina 1 ÓRÁJA ENNEK A HÁROM CSILLAGJEGYNEK SZERELMET HOZ A RÁK JEGYÉBE LÉPŐ VÉNUSZ JÚLIUSBAN

Itt az ideje a romantikának! A Rák jegyében a Vénusz energiái csodákat hozhat néhány csillagjegynek.

 

Amint a Vénusz átlép júliusban az Ikrek változó jegyéből a Rák kardinális jegyébe, az ember álmodozóvá válhat. Ilyenkor erősen vágyik a szerelemre és a romantikára. Nagy lehetőség nyílik arra, hogy harmonikus szerelem érkezzen három csillagjegy életébe. Gyengédség és szentimentalizmus energiái lesznek érezhetőek. A Merkúr is belép a Rák jegyébe, így a kommunikáció is támogatja a szerelmi kapcsolódásokat. Kik a szerencsések? Kikre vár igaz szerelem?

Rák

A Rák-Vénusz hatalmas energialöketet ad neked, ami a szerelmet illeti. Nehéz lesz neked ellenállni, fellobban benned a régi tűz, nem flörtölni fogsz, nem élsz vissza az erőddel, hanem oda teszed a figyelmedet, aki valóban fontos neked. Párkapcsolatban szinte szárnyalni fogsz, ismét rátalálsz a párodra, olyan napokat élhettek meg, mint a múlt legszebb időszakában. Több időt is fordítasz erre az érzésre, elragad valami megfogalmazhatatlan ihlet. Ha egyedülálló vagy, akkor ez a csillagállás elhozhatja neked a nagy szerelmet a következő időszakban.

Mérleg

Szerelemben, kapcsolatban a közös tervek kötik le figyelmedet. Megérzed és tudod, hogy mindenben számíthatsz partneredre. Ha eddig hiányoltad, most itt az ideje, hogy meglásd benne a gondoskodó, gyengéd természetét. A szerelemben mindenképpen kedvez neked a Vénusz helyzete. Szingliként pedig itt az ideje, hogy belépjen életedbe egy gondoskodó, szerető társ. Felejtsd el a folytonos mérlegelést, engedd bele magad végre a szerelembe. Jó az a „rózsaszínű ” szemüveg.

Bak

Megértő, támogató energiákat hoz a Rák-Vénusz a Bak számára. Visszatérnek a régi szép idők, párod átérzi ismét gondjaidat, együtt érez a benned lévő gyengédséggel, harmóniában van vágyaiddal. Ebben az időszakban mindent megtesz, hogy biztosítsa számodra a nyugalmat, a szeretetet. Ezekben a napokban romantikus udvarlásra számíthatsz, hihetetlen meglepetéseket tartogat a párod. Engedd meg magadnak, hidd el, mindez veled történik.  Fogadd be! Ha nem vagy párkapcsolatban, akkor is egy romantikus, szenvedélyes társat vonzol magad mellé. Erotikában sem lesz hiány!

 

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅