Erre készült Berki halála előtt: Ezt biztos, hogy senki nem gondolta volna. Mindenki véleményét át fogja formálni. - Life Story

Erre készült Berki halála előtt: Ezt biztos, hogy senki nem gondolta volna. Mindenki véleményét át fogja formálni.

A médiaszemélyiség teljesen új életet akart kezdeni.

A nagy visszatérést tervezgette, miközben az egész életét megváltoztatta. Berki Krisztián utolsó hónapjaiban rengeteget dolgozott – elsősorban önmagán. Élete egyik legfontosabb szakaszáról mesélt Roboz Zsóka, aki rendkívül közel állt hozzá.

Roboz Zsóka először és utoljára adott interjút, kizárólag a Tények Plusznak azért, hogy barátjára méltóképp gondolhasson az ország. Berki Krisztián ma, pénteken ünnepelné 42. születésnapját.

Halála előtt Berki létrehozott egy alapítványt, amivel rászoruló embereket segített volna. Örökre le akarta venni azt az álarcot, ahogyan az elmúlt több mint egy évtizedben megismerte őt a nagyközönség.

„Az, hogy ő levette azt a páncélt, ami ‘A Berki’ volt rajta, annak köszönhető, hogy már nem féltette azt a kilencéves kisfiút, aki benne szorongott, miközben eladta ‘A Berkit’ a világnak. Nagyon sokáig fogják még őt kommunikációs képzéseken tanítani, mert olyan új irányt vett fel, amire eddig nem volt példa” – fogalmazott a Tények Pluszban Roboz Zsóka.

Berki egy saját műsor forgatására is készült: május 12-én kezdődtek volna el a munkálatok, ám a híresség hat nappal korábban elhunyt.

„Annyira volt profi, egyszer azt mondta, hogy tudod, ha majd a podcastot forgatjuk, és azt látod, hogy egy rágót kiveszek a számból és a pohár szélére ragasztom, az emberek azt gondolják majd, milyen bunkó vagyok. Te pedig tudd, hogy szerződtem az egyik legnagyobb rágócéggel. Ez a profizmus az életének minden területén jellemző volt” – idézte és emlékezett Roboz Zsóka.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅