Betelt a pohár: EZT TETTE HÓDI PAMELA ÉS NATI BERKI KRISZTIÁN SZÜLETÉSNAPJÁN.. - Life Story

Betelt a pohár: EZT TETTE HÓDI PAMELA ÉS NATI BERKI KRISZTIÁN SZÜLETÉSNAPJÁN..

Az utóbbi hetekben többször megszólták a kommentelők Pamelát, amiért a tragédia ellenére próbálja folytatni az életét és egybentartani a családot. Legutóbb azért estek neki hozzászólásokban, mert férjével, Tóth Bencével a Balaton Soundon buliztak. 

Sokak szerint az édesanyának a lányai mellett lenne a helye, ráadásul a gyászidőszak alatt nem kellene bulizni járnia. Korábban azt is kifogásolták, hogy Bencével közös gyermekük, Evolet első születésnapját is megtartották Berki halála után, jóllehet, fájdalmuk jeléül mindketten fekete szalagot viseltek a ruhájukon.

A folyamatos bántást viszont megelégelte az influenszer, és a 24 órán át elérhető Instagram-történetében öntött tiszta vizet a pohárba. A bejegyzésben arról is írt, mit csináltak Natival múlt pénteken, Berki Krisztián 42. születésnapján.

„Sziasztok! Nem vagyok az a nagy komment törölgetős, de akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után, azokat igenis tiltani és törölni fogom. Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján, vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, mit kommentelnének. Köszönöm a megértést” – fogalmazott az édesanya. „

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅