Csoda: Felébredt a kómából két év után a nő, most megnevezte támadóját.. - Life Story

Csoda: Felébredt a kómából két év után a nő, most megnevezte támadóját..

Eszméletlenül hagytak a sorsára egy nőt két évvel ezelőtt. Az áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy kómába került, ám csodával határos módon két évvel az incidens után magához tért.

Két éven át tartó kómából ébredt fel egy nő, miután eszméletlenül találták nyugat-virginiai otthonában az Egyesült Államokban – tájékoztat a Fox News.

Wanda Palmert 2020. június 10-én találták eszméletlenül a kanapéjára borulva, súlyos fejsérüléssel. Az áldozat néhány héttel ezelőtt, június 27-én felébredt a kómából és szavakat kezdett el mondani. Napról napra erősebb lett, ezért a rendőrség múlt hét kedden kihallgatta, hogy megtudja, ki támadta meg két évvel ezelőtt.

A nő 55 éves bátyját, Daniel Palmert azonosította bántalmazójaként.

A rendőrség szerint a férfi már korábban is a nyomozók látómezejébe került gyanúsítottként, ám elegendő bizonyíték híján addig nem tudtak vádat emelni ellene, amíg az áldozat nem azonosította. A nyugat-virginiai hatóságok pénteken bejelentették, hogy letartóztattak egy férfit, aki megkísérelte meggyilkolni a testvérét.

„Az áldozatot eszméletlenül találtuk, nagy kiterjedésű fejsérüléssel, amit machete vagy valamilyen balta okozhatott” – mondta Ross Mellinger seriff Palmer pénteki letartóztatása után.

A testvére ellen elkövetett gyilkossági kísérlet nem a gyanúsított első bűntette, a bírósági feljegyzések szerint a férfi erőszakos múlttal rendelkezik.

A címlapfotó illusztráció.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅