„Fájdalmat éreztem a mellkasomban” – csak hónapjai vannak hátra a kétgyermekes édesanyának - Life Story

„Fájdalmat éreztem a mellkasomban” – csak hónapjai vannak hátra a kétgyermekes édesanyának

Már feladta a küzdelmet a fiatal nő, csak minél több minőségi időt szeretne a családjával tölteni.

A 35 éves Jessica Slee a személyi edzőjével volt, amikor felülés közben hirtelen tompa fájdalmat érzett a mellkasában. A kétgyermekes ausztrál anyuka először azt hitte, hogy izomhúzódása van, de a vizsgálatok után az orvosok lesújtó diagnózist közöltek vele.

A teszt kimutatott valamit a mellüregében, amit tovább kellett vizsgálni. Végül kiderült, Jessnek gyógyíthatatlan rákja volt, ami szétterjedt a testében. A sokkoló prognózis felforgatta az életét.

Az orvosok a fiatal anyukánál szklerotizáló epithelioid fibroszarkómát és magas fokú csontrákot – egy hibrid altípusú rákot – diagnosztizáltak.

– Azt mondták, hogy ha a kemoterápia semmit sem ér, akkor 12 hónapom van hátra. Ha stabilizálja a rákot, akkor 12-18 hónapom van. Ha zsugorodik, akkor 18 hónaptól egészen három évem is lehet – árulta el Jess a The Sunnak.

De három gyötrelmes kemoterápiás kezelés után, mivel semmi sem változott, a kétgyermekes anyuka feladta. Elkezdett hullani a haja, ami felzaklatta a kislányát. Azután pedig nem akart már semmi mást, csak két kisgyermekével és a férjével együtt lenni.

ost már minden az életem minőségéről szól, nem pedig a mennyiségéről. Van valami abban, amikor azt mondják, hogy meg fogsz halni. Jobbá tette az életemet! Ha meg tudtam volna csinálni azt a felülést, a daganatot soha nem találták volna meg. Ha nem lett volna az az orvosom, soha nem találták volna meg – nyilatkozta a halálos beteg kétgyermekes édesanya, aki arra buzdít mindenkit, hogy ha valami zavarja, azonnal nézesse meg.

 

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅