VÉGET VETETT A TALÁLGATÁSOKNAK ZÁMBÓ KRISZTIÁN: TISZTÁZTA A KAPCSOLATÁT ZSUZSIVAL - Life Story

VÉGET VETETT A TALÁLGATÁSOKNAK ZÁMBÓ KRISZTIÁN: TISZTÁZTA A KAPCSOLATÁT ZSUZSIVAL

Közös fotót posztoltak az interneten, egyből beindultak a találgatások.

Már házasságot és családot terveztek, végül mégis másként döntöttek, de azt leszögezték, nem haraggal váltak el.

Eltelt négy hét és a hétvégén a semmiből ismét közös fotót posztoltak, amin mindketten sugárzóan boldognak tűnnek.  Természetesen elindultak a találgatások is, sokan kívántak örök boldogságot a fiataloknak abban bízva, hogy ismét kibékültek.

A Ripost megkereste Zámbó Krisztiánt, aki tiszta vizet öntött a pohárba.

„Valóban egy kellemes hétvégét töltöttünk együtt Zsuzsikával. Jól éreztük magunkat és már hiányzott, hogy találkozzunk. Azért 11 évet voltunk együtt és ahogy mondtuk is, nem haraggal váltunk el, szeretjük egymást. Bárhogy is alakuljon az életünk, biztosan mindig ott leszünk egymásnak” – kezdte az énekes, akitől megtudtuk, az elmúlt hetekben nagyon sok segítséget, törődést kapott volt kedvesétől, amire hatalmas szüksége volt.

„Két hétig nagyon beteg voltam, szinte élet‑halál között, 41 fokos lázzal feküdtem otthon. Zsuzsi amint megtudta, hogy baj van, azonnal a segítségemre sietett és ápolt, gondoskodott rólam. A hétvégén már jobban éreztem magam és mivel lekötött fellépésem volt, együtt elmentünk vidékre is. Zsuzsika oda is velem jött, ahogy az elmúlt 11 évben mindig és vigyázott rám. Mindig megnyugtatott a jelenléte, amikor mellettem volt az ilyen utakon. Hiába, ez a sok év együtt nem múlik el nyomtalanul” – jelentette ki az énekes, aki, így, egy egész hétvégét töltött együtt volt kedvesével.

„Ha már Nyíregyházán voltunk, ott is maradtunk, de nem terveztük, spontán volt az egész. Nem szeretném, ha találgatnának az emberek, ugyanis nincs ebben most több” – mondta.

 

Pedig nem csoda, hogy találgatnak az interneten, hiszen nagyon ritka, hogy egy páros látszólag ennyire passzoljon egymáshoz, ahogy az is, hogy szakítás után is törődjenek egymással.  

„Zsuzsikával rengeteg mindent éltünk át együtt, támogattuk egymást és minden percünket együtt töltöttük. Ez amennyire jó tud lenni, annyira nehéz is. Bevallom, az elmúlt 2 évben rengeteg stressz ért: váratlanul meghalt a legjobb barátom, a nagybátyám másodszor kapott sztrókot, a nagymamám 96 éves és ott van Zsuzsi nagyija is. Talán mindez sok volt és végül különváltunk. Meggyőződésem, hogy létezik az örök szerelem, amikor egy pillanat alatt, valami semmiség miatt kiábrándulsz a párodból, majd egy hónap múlva ismét szerelmesnek érzed magam. Esetünkben most nincs szó újrakezdésről, de nagyon szeretjük egymást. Hogy mit hoz a jövő, azt nem lehet tudni…” – fejezte be az énekes.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅