BRUTÁLIS BALESET: MEGHALT EGY 12 ÉVES LÁNY, MOSTOHAAPJA KÓMÁBA ESETT - Life Story

BRUTÁLIS BALESET: MEGHALT EGY 12 ÉVES LÁNY, MOSTOHAAPJA KÓMÁBA ESETT

Az idézte elő a tragédiát, hogy engedte vezetni a tapasztalatlan fiatal a férfi. Lesodortak az útról, majd egy fának csapódtak autójukkal.

Egy 12 éves lány meghalt, miután összetört egy autót, amit ő vezetett, miközben mostohaapja az anyósülésen ült – közölte a rendőrség.

Úgy tudni, hogy a lány hajnali 2 óra körül vezette a kocsit a Columbiában található Broken Land Parkway-en. Josseline Molina-Rivas életét vesztette, amikor az autó lesodróval az útról és egy fának ütközött. A 36 éves mostohaapja volt az utasa, aki súlyos sérülései miatt jelenleg kómában fekszik.

Mindeközben az édesanyja otthon volt, és fogalma sem volt arról, hogy mi történik szeretteivel. Grecia Rivas elmondása szerint, arra riadt fel, hogy Josseline nincs vele.

„Aludtam. Nem éreztem a lányomat, és amikor felébredtem, megijedtem. Nem találtam a kocsikulcsomat. Nem tudtam, hol van Josseline. Amikor elaludtam, úgy aludtam el, hogy ő mellettem volt… Azért ébredtem fel, mert a lányom nem volt mellettem” – zokogta Gercia.

„Josseline fiatal volt, előtte állt még az egész élete. Ötödik osztályos volt. Szeretett táncolni és játszani a kis unokatestvérével. Mindannyiunkat lesújtött Josseline elvesztése” – tette hozzá.

Az asszony azt mondta lányáról, hogy intelligens és boldog volt, szeretett iskolába járni. Így nem hajlandó elfogadni a rendőrségi megállapítást, miszerint mostohaapja helyett Josseline vezette a kocsit.

A váratlan tragédiára és a magas temetési költségekre a család egyáltalán nem volt felkészülve, ezért pénzt kezdtek gyűjteni a GoFundMe oldalán. Anyukája szeretné méltóképpen megemlékezni és elbúcsúzni imádott lányától.