KISS RAMÓNA FÉRJE DÖNTÖTT, ITT FOLYTATJA LÉKAI MÁTÉ - Life Story

KISS RAMÓNA FÉRJE DÖNTÖTT, ITT FOLYTATJA LÉKAI MÁTÉ

Kiderült, mi a legfontosabb a kézilabdázó számára.

Hiába volt érvényes a szerződése, nem marad Veszprémben, Európa egyik legjobb csapatában Lékai Máté. A válogatott kézilabdázó csupán harmadik-negyedik számú irányító lehetett volna a bajnoki ezüstérmesnél, ezért maga kérte, hogy inkább bontsák fel a szerződését. Lékai-Kiss Ramóna férjét szóba hozták a lengyel Plock mellett a portugál Benficával és a spanyol Barcelonával is, ő azonban nem készül arra, hogy külföldre igazolni.

– utalt arra a Bors informátora, hogy Lékai él-hal feleségéért és fiukért, Noelért.
Amikor megjelentek a hírek a külföldi lehetőségekről, a TV2 csinos műsorvezetője – akit munkája ezer szállal köt Magyarországhoz – is közös képet posztolt hármójukról, jelezve, csak így tudják elképzelni az életüket.

Lékai mellett most magyarországi lehetőségek vannak, de nagyon úgy néz ki, hogy a Bajnokok Ligájáról le kell mondania. Veszprém mellett ugyanis Szegeden sem fér be a keretbe. A Bors úgy tudja, hogy a játékos a következő klubja a Ferencváros, vagy a Balatonfüred lesz. Lakhely szempontjából mindkettő ideális, s ezek a csapatok is érdekeltek a nemzetközi kupákban, ezért az irányítónak az európai porondról sem kell lemondania. S mivel jóval több játéklehetőséget fog kapni, amiatt sem kell aggódnia, hogy kimarad a válogatott keretéből. A nemzeti együttesben posztján elsőszámú választás Lékai, ez jó eséllyel a jövőben is így lesz.

 

Perfectgift
Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅