„FELKÉSZÜLTÜNK A LEGROSSZABBRA” – LÉLEGEZTETŐGÉPRE KERÜLT A 4 ÉVES BÁRÁNYHIMLŐS FIÚCSKA - Life Story

„FELKÉSZÜLTÜNK A LEGROSSZABBRA” – LÉLEGEZTETŐGÉPRE KERÜLT A 4 ÉVES BÁRÁNYHIMLŐS FIÚCSKA

Három éve küzdött a rákkal a kisgyermek, és végül majdnem a bárányhimlő ragadta el a családjától.

Igazi harcos az a négyéves fiú, aki súlyosan megbetegedett bárányhimlője miatt, ráadásul ekkor már három éve küzdött visszatérő rákja ellen. A bátor fiatalember végtelen kemoterápiás kezelésen esett át, mire közölték vele az orvosai, hogy leukémiája gyógyulóban van. Csakhogy épp ezután Gerard Price olyan súlyosan megbetegedett a bárányhimlője miatt, hogy az intenzív osztályra került.

Édesanya, Danielle Riley elmondta, hogy nyolc napig lélegeztetőgépen kellett lennie, de most már visszatérhetett az onkológiai osztályra – számolt be a Mirror. 

„Azt mondták, hogy vírusos, de vasárnap már nagyon fájt a hasa, sikoltozott, hogy vigyem kórházba. Az orvosok azt hitték, hogy székrekedése van, de a kiütések miatt úgy gondolták, hogy bárányhimlője is lehet, így azzal kezelték. Hétfőn azonban egyre rosszabb lett a légzése, az oxigénszintje 70-re csökkent. A belei is inaktívnak tűntek, így műtétről kezdtek beszélni. Egyre rosszabbul lett, majd kedden azt mondták az orvosok, hogy készüljünk fel a legrosszabbra” – zokogta a kisfiú anyukája.

„Ő egy igazi harcos, nyolc napig lélegeztetőgépen volt, és most újra az onkológiai osztályon van. Nagyon gyenge és sokat fogyott. De csoda, hogy ma itt van. A lélegeztetőgép tartotta életben, nem magától lélegzett. Folyton mondogattam neki, hogy három éven át küzdött a rákkal, nem viheti el a bárányhimlő. Küzdött és nem adta fel” – tette hozzá Danielle.

Gerard szülei rendkívül hálásak az orvosoknak, hogy csapatként összedolgozva megmentették. Egy csodának tartják a fiú felépülését, mert most már gyógyulóban van. Igaz, még rendszeres vérvételre van szüksége, de remélhetőleg hamarosan sor kerül a csontvelő-átültetésére is, hogy rákbetegsége is meggyógyuljon és ne térhessen vissza soha többé.

 

Perfectgift
Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅