Ház tetejéről pattant vissza a lángoló Lamborghini - Life Story

Ház tetejéről pattant vissza a lángoló Lamborghini

A sofőr sértetlenül szállt ki a totálkárosra tört kocsiból, és még annyi ereje is maradt, hogy elfusson a zsaruk elől.

A nem mindennapi eset Floridában történt a napokban, a látványos csattanásról egy közeli ház biztonsági kamerája készítette a felvételt – írta a Budapesti Autósok Közössége.

A videón az látszik, ahogy egy fiatal sofőr a bérelt, 650 lóerős autóval beszáguld az utcába, majd a stoptáblával mit sem törődve berongyol a kereszteződésbe, ahol brutális erővel csattan neki egy Nissannak.A kocsi kerekei azonban megakadtak a padkában, amitől a Lamborghini megpattant, dobókockaként pörgött a levegőben, majd lángoló üstökösként hullott le egy közeli ház tetejéről visszapattanva. 

Ha ez nem lett volna elég, kiderült, hogy nemcsak a Nissan sofőrje úszta meg karcolások nélkül a kemény csattanást, de lángcsóvává vált olasz luxuskocsiban ülő 24 éves férfi is. Olyannyira, hogy a földetérés után még kivágódott az autóból és futásnak eredt, de aztán később mégis győzött a lelkiismerete, visszatért a helyszínre, és maga hívta ki a zsarukat. 

A rendőrök megerősítették, hogy az összes szereplő valóban megúszta a filmbe illő ütközést: mind a Nissan, mind pedig a Lamborghini sofőrje, ahogyan a házban élők is. Hozzátették azonban, hogy a csattanást elszenvedő ház már nem volt ilyen szerencsés, abban ugyanis tetemes anyagi kár keletkezett.

Perfectgift
Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅