„AZ ANGYALOK VIGYÁZZANAK FENT RÁD!” – KÉTÉVES KISLÁNY FULLADT A BALATONBA - Részletek - Life Story

„AZ ANGYALOK VIGYÁZZANAK FENT RÁD!” – KÉTÉVES KISLÁNY FULLADT A BALATONBA – Részletek

A szülők csak egy pillanatra engedték el a matracot, amiről a kisgyermek lecsúszott. Csatárláncban keresték a gyermeket, de már csak kis holttestére leltek rá a vízben…

Borzalmas tragédia történt szombat délután a badacsonylábdihegyi kemping strandján: egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe, és elmerült. Rendőrök, mentők és helyi civil keresők is azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a kempingben nyaralókkal karöltve, csatárláncban keresték az eltűnt gyermeket. Másfél óra elteltével találták meg a kislányt, akin azonban már nem tudtak segíteni.

Sümegi Szó úgy tudja, a gyermek a szüleivel tartózkodott a vízben, a matracon vele volt egy kutya is. „A vízben volt az anyukája (ő úszott) és az apukája is, csak azzal nem számoltak, hogy ekkora szélben nem szabad elengedni a matracot, amin a kislány és egy kutya volt” – írta a lap.

„A tegnapi nap gyásznap lett a szívünkben. Az angyalok vigyázzanak fenn rád, kicsi lány!” – írta a kempingben található bolt tulajdonosa.

„Vízügyi szakemberek többször hangsúlyozták, hogy kiskorú gyermeket kizárólag szigorú felügyelet, az időjárás figyelembe vétele mellett engedjenek a vízbe!” – írta a Sümegi Szó, arra célozva, hogy szombaton másodfokú viharjelzés volt érvényben a Balatonon, az ott lévők erős széllökésekről számoltak be.

A rendőrség arról tájékoztatott vasárnap, hogy öt esetben, összesen tizenegy embert mentettek ki a tóból a szombati nap folyamán a balatoni vízirendőrök.

Perfectgift
Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅