EGY KÖZELI BARÁT KIBESZÉLTE BERKI MAZSIT - Life Story

EGY KÖZELI BARÁT KIBESZÉLTE BERKI MAZSIT

Az özvegyet pár napja Nádai Anikóval exével boronálták össze.

Berki Mazsi először jelent meg nyilvános eseményen férje májusi tragikus halála óta, és ezzel máris komoly vihart kavart. A csütörtöki rendezvényre ugyanis nem egyedül toppant be, hanem az ismert televíziós producerrel, Kovács Dániellel együtt, aki mellől egész este el sem mozdult – írta meg a Blikk.

„Azon is meglepődtem, hogy Mazsi megjelent az eseményen, hiszen mindenki tudja, hogy milyen nehéz időszakon van túl. Attól pedig sokunknak tátva maradt a szája, hogy partnerrel töltötte az estét. Mindvégig egymás mellett ültek és beszélgettek, láthatóan bizalmas, közeli kapcsolatban vannak. Szinte senkivel nem foglalkoztak, csak egymás társaságát élvezték. Mazsi végig mosolygott, akárcsak Dániel” – mesélte az egyik szemtanú.

 

Miután a rendezvényről készült fotók felkerültek a világhálóra, azonnal elindultak a találgatások is, hogy mi lehet Mazsi és Kovács Dániel között. Sőt, heves támadások célpontja lett.

Azonban korán törtek pálcát Mazsi felett, aki a közeli barátai szerint egyáltalán nem lépett túl férje váratlan halálán.

Mazsi nagyon hálás minden olyan embernek, aki együttérez vele és segíti ebben a nehéz időszakban. Dániel is közéjük tartozik, jó barátja és támasza. Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésére, de a megértő szavakat és a segítő kezet elfogadja. Szerintem nincs abban kivetnivaló, hogy nem akart egyedül üldögélni egy partin.

– mondta az ismerős.

 

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅