Halálra rémültek a strandolók attól, amit a vízben találtak.. - Life Story

Halálra rémültek a strandolók attól, amit a vízben találtak..

A tengerparton sütkérezők hívták ki a rendőröket, akik nagy erőkkel vonultak ki, hiába.

Szinte halálra rémültek a strandolók Thaiföldön. Messziről talán nem is látták pontosan, de abban biztosak voltak, hogy az a valami, ami a parton hever, egy emberi testre emlékeztet és mozdulatlanul fekszik. A pánikba esett turisták azonnal hívták a rendőröket, mivel szerintük valakit meggyilkoltak, és a holttestét most sodorta a partra a víz. A hatóságok azonban megállapították, hogy a hátborzongatóan valódinak tűnő holttest valójában

A rendőrök még arra is rájöttek, hogy ez egy japán gyártású, AV Idol márkanévre hallgató darab. Ettől ijedtek meg ennyire az emberek. Bang Saen, a kerületi rendőrség szóvivője elmondta, miután riasztották őket, hogy egy eszméletlen és meztelen nőt látnak, a távolból megállapították, hogy a nő feneke valóban csupasz. Csak közelről vették észre, hogy ez egy szexbaba– Hiányzott a feje és teljesen meztelen volt alulról. Aztán kíváncsiságból megnéztük az interneten, mennyibe kerül egy ilyen eszköz – tette hozzá Saen.

Nos, egy AV Idolért nem kevesebb, mint 472 fontot, átszámítva 220 ezer forintot kérnek. A rendőrök végül eltávolították a babát a partról, így megnyugodtak az emberek. Hozzátették: a tulajdonos a mentőcsapat állomásán átveheti kedvencét – írja a DailyStar..

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅