Angyali üzeneted, ne hagyd ki, ha ezt látod. „Mindazzal, amin most keresztülmész….” - Life Story

Angyali üzeneted, ne hagyd ki, ha ezt látod. „Mindazzal, amin most keresztülmész….”

Nem kell félned, mert én veled vagyok és benned.

 

Mindazzal, amin most keresztülmész, emlékezned kell arra, hogy nem vagy egyedül és sosem leszel. Egyre világosabbá és láthatóbbá válnak azok a dolgok, amelyek a kollektív szinten szembesítik az embereket mindazzal, amitől félnek, amit elrejtenek. Ez sok érzelmet és energiát hozhat a felszínre a testedben, amelyek csapdába voltak ejtve. De nincs mitől félned, a benned lévő energiák lenyugszanak, és békében fogod érezni magad. A benned végbemenő változások segítenek több fényt megtartani, és több fényt fogsz kapni ebben az időben.

Free download Beautiful Angel Wallpaper in 800x600 Resolution [800x600] for  your Desktop, Mobile & Tablet | Explore 46+ Beautiful Angels Wallpapers |  Free Angel Wallpaper, Angel Wallpapers Free Download, Animated Angel  Wallpaper

A fényed erősebben ragyog, az energiád emelkednek és a felsőbb éned által vezérelt irányba vezetnek. Bár lehet, hogy nem látod merre tartasz, egységben haladsz előre. Ahogy haladsz, egyre többen csatlakoznak hozzád, és megkapod a szükséges segítséget a felsorakozott emberektől. Mindannyian különböző nézeteket és szemléleteket osztotok, és ebben rejlik az erőtök, azért vagytok itt, hogy együtt megtaláljátok az utat, olyan ösvényt teremtsetek, ami még nincs.

 

Azt fogják mondani neked, hogy nincs lehetőség a változásra, elhitetik veled, hogy egyedül vagy, de emlékezned kell a benned lévő Templomra. Amikor össze vagy zavarodva fordulj befelé és lásd meg a saját szent teredet, ahol szabad és békés vagy. Ez egy olyan tér, ami csak a tiéd, hogy újra energiával töltődhess fel, hogy emlékezz arra, ki is vagy valójában ebben a teremtésben. Fontos a szereped, de nem szabad elveszíteni magad ebben a játszmában.

 

Az igazság az, hogy sokan vannak most itt közületek és ez számokban is növekedni fog. Az emlékezet magvait már jóval ezelőtt ültették el a szívedbe, mielőtt bárki elhitette volna veled, hogy valaki más vagy.

 

Fejlődsz és növekedsz, erősebbé és kiegyensúlyozottá válsz a valódi hitedben.