KITÁLALT A BARÁT: MEGCSALÁS OKOZHATTA BERKI KRISZTIÁN ÉS MAZSI HÁZASSÁGÁNAK VÉGÉT - Life Story

KITÁLALT A BARÁT: MEGCSALÁS OKOZHATTA BERKI KRISZTIÁN ÉS MAZSI HÁZASSÁGÁNAK VÉGÉT

Megdöbbentő dolgokat állított Berki Krisztián egyik közeli ismerőse. Többek között cáfolta, hogy a híresség bántotta volna a várandós feleségét.

Berki Krisztián május 6-én váratlanul és rejtélyes körülmények között hunyt el. Azóta édesanyja és Berki Mazsi között elharapództak az indulatok. Nyilatkozataikkal pedig sok mindent a nyilvánosság elé tártak.

Júlia asszony többek között azt is nehezményezi, hogy Mazsi állítólag már hónapok óta egy másik férfi társaságában vigasztalódik. Az özvegyhez közel álló informátor azt is elárulta, hogy a férfit Zoltánnak hívják, és igaz a hír, miszerint már Balin, valamint a Balatonon is együtt nyaraltak.

Sőt az utóbbi időben arról is szárnyra kaptak híresztelések, miszerint a várandós Mazsit hasba rúgta Krisztián. A Story Magazinnál jelentkezett az izom celeb egyik bizalmas barátja, aki megdöbbentő dolgokat állított. Azt mondta a lapnak: nem Mazsi felszólítására költözött el Krisztián, hanem, mert azt gyanította: szerelme megcsalja.

„Nekem elmondta, azért, mert úgy gondolta, hogy a felesége megcsalja” – mondta el Krisztián barátja a Story magazinnak. Judit szerint, ezért lett depressziós a halála előtt a celeb, emiatt volt az is, hogy napokig ki sem jött az albérletéből és az is, hogy alkoholhoz nyúlt.

„Hatalmas, robusztus ember volt, de bári bármit gondol, a bántalmazás nem volt a jellemében. Soha nem ütötte meg a feleségét, pedig Renáta még a szakítás után sem hagyta őt békén, mert a pénz persze kellett neki. Állandóan ment, üvöltözött, követelőzött, ennek sok fültanúja volt. Hangos jeleneteket rendezett, de gy pofont is nehezen tudok elképzelni” – tette hozzá az ismerős, aki arra is utalt, Hódi Pamelával sem a legjobb viszonyban váltak el, így nem lett volna oka, pont egy ilyen dolgot eltitkolni.

„Azt gondolom, Krisztán édesanyja – bár aláírom, korántsem makulátlan asszony- lerántotta a leplet a menyéről. (…) Pedig aki ismeri, tudja, hogy Júlia leírása pontos. Én is úgy láttam, hogy Renáta nem a háziasszonyok gyöngye, és nemhogy főzött volna, egy kenyeret nem kent meg az urának soha” – fakadt ki indulatosan Krisztián barátja a Story Magazinnak, aki egyedül csak azt sajnálja, hogy neki kell megvédenie Krisztiánt.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅