Herceg Erika kilép az X-faktorból? Besokallt az ukrán énekesnő - Videó - Life Story

Herceg Erika kilép az X-faktorból? Besokallt az ukrán énekesnő – Videó

Herceg Erikának elege lett az egész műsorból.

Dallos Bogi és Csobot Adél után Herceg Erika érkezett női mentorként az X-faktorba, aki Ukrajnában és Oroszországban is nagy sztárnak számít. Az énekesnőről megoszlanak a vélemények a közösségi médiában: vannak, akik imádják Erikát az őszintesége és a vagánysága miatt, mások szerint azonban semmi keresnivalója a mentorszékben.

A legtöbben azután akadtak ki rá, mikor a válogató elején összebalhézott a többi mentorral. Ennek az okát egyébként sokan nem is értik, Erika ugyanis egyik pillanatról a másikba sértődött meg és ment neki mentortársainak. Végül a vita odáig fajult, hogy az énekesnő kiviharzott a stúdióból, majd miután visszatért, a versenyzőkön vezette le a dühét.

Múlt hét vasárnap láthattuk az X-faktor 11. évadának utolsó válogató adását, aminek a végén belenézhettünk a Táborba. Úgy látszik, Herceg Erikának megint el fog gurulni a gyógyszere, mert megint meg fog sértődni. A Táborban ugyanis a mentorok versenyezni fognak a versenyzőkért, mivel már nincsenek külön csapatok.

Ez az „aki kapja, marja”-módszer nagyon sok vitát és feszültséget fog okozni a műsorban, és Herceg Erika sem fogja sokáig bírni a dolgot. Az alábbi reklámvideóban láthatjuk, hogy majdhogynem a sírásig sértődik, mikor mentortársai leszavazzák őt, és még egy erős kijelentés is el fogja hagyni a száját:

„Befejeztem ezt az egész műsort!”

 

Persze Erika nem fogja otthagyni a műsort, továbbra is lelkesen posztol a közösségi oldalán. Legutóbb is egy olyan fotót rakott ki, amivel beharangozta a Tábort. Forrás: promotions

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅