L.L. JUNIOR ÉS G.W.M ZENÉSZTÁRSÁTÓL TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVEREKET FOGLALTAK LE - Life Story

L.L. JUNIOR ÉS G.W.M ZENÉSZTÁRSÁTÓL TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVEREKET FOGLALTAK LE

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Nagyszabású rajtaütésen csaptak le több személyre a zsaruk.

Egy ismert felvidéki rappert is letartóztattak a szlovák rendőrök a nagyszabású rajtaütésen, amikor több, rablásra készülő személyre csaptak le. V. Bálint nem ismeretlen a magyar zenerajongók körében, nemrégiben L.L. Juniorral és G.w.M-mel is közös dalt és klipet készített.

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) Pozsonyban a főrévi Bratislava Hotelnél ütött rajta egy bandán. A hotelből délelőtt egy férfit, úgy tudni, V. Bálintot bilincsben vezettek el, és egy kék Renault-ból, valamint egy fehér Mercedesből egy szemtanú elmondása szerint valódinak tűnő fegyvereket, rendőri álruhákat, taktikai kesztyűket, sisakokat, golyóálló mellényeket és rendőrségi és NAKA-jelvényeket pakoltak ki.

Michal Slivka rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy Pozsony megyében a bűnszervezet tagja álrendőrként kiadva magukat rablásokat terveztek. Hozzáfűzte, hogy az előállított személyeket – számukat nem közölte, de többekről van szó – egyelőre eljárás alá helyezték és bővebb információkat majd később közölnek – írja a Blikk Paraméter információi szerint.

Azóta kiderült, hogy az akció következtében hat személy ellen emelt vádat vagyon elleni és erőszakos bűncselekmény miatt. A rendőrség szerint kábítószert és tömegpusztító fegyvereket is lefoglaltak.

G.w.M-el és L.L. Juniorral V. Bálint nemrégiben közös dalt is készített Úgy akarom én címmel – írja a Blik

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅