Megszólalt Berki Mazsi üzlettársa, szerinte ketten viszik tovább Krisztián örökségét - Life Story

Megszólalt Berki Mazsi üzlettársa, szerinte ketten viszik tovább Krisztián örökségét

Nagy Olivér a pótapjaként tekintett a májusban meghalt celebre, úgy érezte, kötelessége segíteni barátja özvegyét.

Ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg – mondta a Blikknek Berki Mazsi üzlettársa.

Ahogy mi is beszámoltunk róla,

Berki Krisztián özvegye júniusban egy Pest megyei településre bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget,

amelyet ő, illetve a társa alapítottak. A Mazsi nevére asszociáló internetes áruháztól az egzotikus lakberendezési tárgyaktól kezdve, a gyermekjátékokon át, a karácsonyi dekorációig sok minden rendelhető.

A Blikknek most megszólalt a titokzatos üzlettárs, Nagy Olivér is. A férfi még évekkel ezelőtt, egy baráti társaságon keresztül ismerte Berki Krisztiánt. Eleinte csak közös üzletet ajánlott a celebnek és párjának, később azonban bizalmas, őszinte barátság alakult ki közöttük.

Olivér szerint Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták, a médiában mutatott arcával ellentétben, ő egy melegszívű, mély érzésű embert ismert meg a személyében.

Olivér, Krisztián és Mazsi közösen akarták elindítani a gyerekruhákat és holmikat árusító vállalkozásukat is, ennek előkészületei már javában zajlottak, amikor Krisztián váratlanul meghalt májusban. Így ketten folytatták a projektet, a férfi pedig vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét. Hamarosan bővítenék is a boltot Mazsi saját tervezésű gyermekruháival, játékokkal.

„Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát”

– mondta Olivér a lapnak. Ahogy fogalmazott: Krisztián gyakorlatilag a pótapja volt, pótolhatatlannak tartja a hiányát.