BALESETET SZENVEDETT AZ EXATLON SZTÁRJA, LÁBRA SEM BÍR ÁLLNI - FOTÓ - Life Story

BALESETET SZENVEDETT AZ EXATLON SZTÁRJA, LÁBRA SEM BÍR ÁLLNI – FOTÓ

Nagyon megviselte balesete a fiatal sportolót, képtelen volt elmesélni, mi történt vele. Egy darabig biztosan kényszerpihenőn lesz, amíg felépül.

Az Exatlon második évadának Kihívója rendkívüli tudatossággal és fegyelmezettséggel él egészséges életet. Így nemcsak étkezésére figyel oda, de nagy hangsúlyt fektet a testmozgásra is.

Ám nemrég a közösségi oldalán jelentette be Besenyei Boglárka, hogy baleset érte. A történtek pedig annyira megviselték, hogy képtelen volt többet elárulni annál, hogy most egy ideig kényszerpihenőn lesz.

„Először is jól vagyok. De történt egy kis baleset…” – írta fekete fehér fotója mellé, ahol szemmel látható: Bogi jobb bokája teniszlabda nagyságúra dagadt. Emiatt valószínűleg most alig bír lábra állni.

„Most még nem vagyok abban az állapotban, hogy írjak róla, hogy hogyan érint, úgyhogy a türelmeteket kérem. Ennek most valamiért így kellett lennie. Biztosan megvan az oka, ami idővel beigazolódik. Most egy ideig sem edzeni, sem edzéseket tartani nem fogok tudni” – áll a bejegyzésben.

 

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅