10 vicces illusztráció a párkapcsolatról, ami láttán mindenki magára fog ismerni. - Life Story

10 vicces illusztráció a párkapcsolatról, ami láttán mindenki magára fog ismerni.

2, Még a legvékonyabb nőknek is felgyűrődik a hasán a bőr, ha leülnek. A pasik unalmukban elkezdenek ezzel játszani, amit a nők egy bizonyos szintig még tűrnek utána viszont robbannak.

3, A nők hajlamosak a legkisebb sérüléseiket is túldramatizálni, mondhatnánk azt is, hogy bolhából képesek elefántot csinálni. Természetesen ezt egy türelmes férfi jól tudja kezelni, viszont még a leghidegvérűbbeknél is néha be tud telni a pohár.

4, Köztudott, hogy a nők sokkal jobban viselik a betegségeket, de amikor tényleg olyan betegek, hogy nem tudnak bizonyos dolgokat maguktól megcsinálni, akkor jól jön egy pár segítő kéz.

5, Minden nap minimum egyszer a párok elkezdik egymást szekálni, ami ideig-óráig tök jó, ám amikor hirtelen a gyenge pontjukat támadják, azt nem viselik túl jól. Ilyen, amikor a bökdösésből csikizés lesz.

6, Valahogy a filmekben sokkal-sokkal romantikusabbak és kedvesebbek a férfiak, mint a való életben (persze tisztelet a kivételnek). A sorozatokban, filmekben általában azt látjuk, hogy a pasik betakargatják és megpuszilják a barátnőjüket, amikor észreveszik, hogy mély álomba szenderültek. Nos a legtöbb pasi a való életben valljuk be kihasználja ezt a helyzetet és mindenféle ökörséget művel.

7, Bizonyára minden nőnek ismerős a helyzet, amikor a barátjuk, férjük úgy kiabál utánuk, mintha nyúznák őket. Persze ilyenkor a nők mit tesznek bepánikolva futnak a hang irányába, hogy kiderítsék mi a gond. Mikor végre kiderül a probléma, rájönnek, hogy nem is volt akkora gond, mint amekkorának hitték.

8, Rengeteg videó terjeng a neten, amik izgalmas és élvezhető közös edzéseket mutatnak be. Ez nem minden esetben felel meg a valóságnak, mert nagyon kevés olyan pár van, akik szívesen edzenek. Persze nézni tök jó ezeket a felvételeket, de csinálni már nem olyan jó.

9, Nem könnyű olyan ember mellett elaludni, aki egész végig nyomkodja a telefont, melynek erős fénye teljesen elvakít. Ilyenkor persze megkéred, hogy vagy tegye le, vagy vegye vissza a fényerőt, vagy forduljon úgy, hogy ne a te szemedbe világítson. Naná, hogy 3 percen belül elfelejti és újra felébreszt.

10, Tudjuk, hogy az ellenétek vonzzák egymást, de nincs is annál jobb, mint mikor a pároddal együtt ugyanazokat a dolgokat szeretitek csinálni, közös hobbitok van, sőt még a legőrültebb dolgokat is együtt végzitek.

Neked is ilyen a párkapcsolatod?

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅