Öngyilkos lett a fiatal magyar TikTok-sztár, barátai összeomlottak. - Life Story

Öngyilkos lett a fiatal magyar TikTok-sztár, barátai összeomlottak.

Utaltak rá jelek, hogy a fiatal nő nincs jól mentálisan, de erre a tragédiára nem számítottak még az ismerősök sem.

– Nem hiszem el, szívem, hogy megtetted – búcsúzott ismerőse attól a fiatal nőtől, aki önkezével vetett véget saját életének. Timi elég nagy népszerűségnek örvendett a TikTok közösségi felületen, sokan ismerték videóit, melyekben gyakran énekelt duetteket az ismerőseivel.

Megdöbbentek a barátok

A fiatal édesanya halálhíre futótűzként terjed a TikTok-felhasználók között, miután az elhunyt egyik családtagja megerősítette a szomorú hírt az ismerősöknek.

– Gyermekkorunk óta sok közös emléket megőrzök szívemben! Mindig hiányozni fogsz, Timi, és fáj, hogy itt hagytál minket! Neked már könnyebb, és az angyalokkal vagy. Köszönöm a 20 évnyi gyermekkori barátságot! Soha nem foglak elfelejteni! Nehéz lesz Nélküled! – írta egy ismerős, aki nem érti, mi vezethetett Timi döntéséhez.

öngyilkos TikTok-sztár, TikTok, influenszer

Mit tettél, te leány? Nehéz évek voltak mögötted, mégis mindig talpra tudtál állni. 

Májusban együtt ünnepeltük a végzős évet! Teli voltál reményekkel és egy új élettel. Nemrég egy közös gyermekkori barátunkat temettük, és most ismét jött a sötétség, ami téged is magával ragadott, és az életed tragikusan ért véget – írta a férfi.

Ott volt az utolsó segélykiáltás

Tímea, igaz picit a sorok között, de élete utolsó 24 órájában bejelentette TikTok-csatornáján, hogy mire készül. Utolsó videójában az volt a felirat, hogy az agya azt szeretné, ha maradna még, de az összetört szíve azt mondja, sajnálja, de nem megy neki.

Tímea korábbi videóiból az is körvonalazódik, hogy miért dönthetett a végzetes tett mellett annak ellenére, hogy így magára hagyta kisfiát a világban.

– Kamu barátok, toxikus párkapcsolat, hazug ígéretek, csalódás, depresszió – sorolta fel egy videójában, hogy mi mindennel kell élete során szembenéznie.

Egy 2020-as decemberi videójában azt mutatja be, milyen lenne, ha leállna a szíve. „Mikor feladtál mindent, és a könnyebbik utat választod” – írta akkor a videóhoz.

 

Van segítség! 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅