Nincsenek véletlenek: nem akárkivel hozta össze a sors Berki Mazsit - Life Story

Nincsenek véletlenek: nem akárkivel hozta össze a sors Berki Mazsit

A kulisszák mögött futott össze egy különleges személlyel.

Szombat esti látványos táncával vegyes érzelmeket váltott ki a zsűriből Berki Mazsi a Dancing with the Stars műsorában. A fiatal édesanya bevallotta: a próbákon jobban ment a dolog, fellépés közben viszont olyan volt, mintha mindent elfelejtett volna.

Mazsi és partnere, Bonyhádi Ferenc ettől függetlenül továbbjutott, így a következő adásban bizonyíthatják be, hogy méltók a DWTS színpadára.

A minap Mazsi az adás előkészületei közben, a kulisszák mögül posztolt Instagram-oldalán, amikor összefutott Kulcsár EdinávalA találkozás váratlan véget ért.

Tudjátok, nem hiszek a véletlen találkozásokban… Edinának meséltem tegnap egy kicsit magamról, a lelkemről, és megtanított nekem egy nagyon fontos dolgot, amit ezúton is köszönök neki!

– írta 24 óráig Instagram-történetében Berki Mazsi.

Fotó: TV2

Hogy mi lehetett az a bizonyos dolog, azt nem fejtette ki a fiatal anyuka, az azonban bizonyos, hogy a két nő között nem mindennapi a kapcsolat. Mint ismert A Dancing with the Stars műsorában Mazsi vette át Edina helyét, miután az egykori szépségkirálynőről kiderült, hogy harmadik gyermekét hordja a szíve alatt.

 

Perfectgift
Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅