Szakított Pap Dorci és Esztergályos Patrik. De ez még semmi.. - Life Story

Szakított Pap Dorci és Esztergályos Patrik. De ez még semmi..

Eltűntek a közös képek a közösségi médiából, Pap Dorci tizenhárom, Esztergályos Patrik hat hete nem posztolt olyan fotót, amelyen együtt szerepelnének, sőt, a páros közeléből származó információk szerint már nem is laknak együtt.

„Szétköltöztek, de hogy a kapcsolatnak is vége-e ezzel, azt még nem jelentették ki, mindenesetre Dorci egy ideje egyáltalán nem beszél Patrikról” –  tudta meg a Blikk.

A lap szerint gyanús lehet az is, hogy Esztergályos Patrik új, a Dancing with the Stars szereplőivel foglalkozó podcastjának nem a kedvese és táncpartnere volt az első vendége, hanem Pap Dorciék egyik ellenfele. A párbajtőröző eddig egyetlen alkalommal sem jelent meg a TV2 műsorának stúdiójában, hogy a helyszínen támogassa a lányt, és hiába tart már három hete a verseny, a közösségi médiában sem oszt meg semmilyen, a kedvesére való szavazásra biztató tartalmat.

 

A szombati adás után munkatársuk rákérdezett, merre jár Esztergályos Patrik, az addig mosolygó Pap Dorci arca elkomorult és röviden válaszolt. „Nem, ő nem tudott eljönni. Dolga volt” –  hangzott a fiatal lány válasza. Forrás: origo.hu

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅