Ilyen ruhákat nem viselhet Kulcsár Edina! "Túl rövid szoknyát, nadrágot és sokat sejtető vagy áttetsző ruhát nem nézik jó szemmel." - Life Story

Ilyen ruhákat nem viselhet Kulcsár Edina! „Túl rövid szoknyát, nadrágot és sokat sejtető vagy áttetsző ruhát nem nézik jó szemmel.”

Egy számára ismeretlen világba csöppent Edina, amikor megismerte azokat a szokásokat, amelyeket szerelme fontosnak tart.

Palikék Világa by Manna vendégeként foglalt helyet a stúdióban G.w.M és Kulcsár Edina. Az izgalmas beszélgetésnek köszönhetően a nézők jobban megismerhették a sikeres rappert, valamint némi betekintést nyerhettek a kapcsolatukba és azokba a szokásokba, amelyek fontosak G.w.M számára. Edina valósággal ragyog a boldogságtól, s ezt ő maga is megerősítette azzal, hogy úgy fogalmazott: megérkeztem.

„Szinte mindig közösen vásárolunk”

Edina a Borsnak elmondta, a kapcsolatuk elején tisztában volt azzal, hogy vannak különböző hagyományok, amiket G.w.M szeret, ha a közeli hozzátartozói tartanak. Többek között a szolid öltözködést és viselkedést: a túl rövid szoknyát, nadrágot és sokat sejtető vagy áttetsző ruhát nem nézik jó szemmel.

„Márk nem akart egy listával szolgálni nekem, amin pontokba van szedve, hogy mihez kell tartanom magam. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint a tízparancsolatot”

– kezdte nevetve Edina, s hozzátette: a szokások megismerése az összecsiszolódási folyamat részét képezte, mint bármelyik másik kapcsolatban.
Az öltözködés például ezek közé sorolható, de én sosem voltam az a típus, aki kihívóan öltözködik vagy kelleti magát. Mivel szinte mindig együtt vagyunk, közösen vásárolunk, így könnyebb dolgom van, persze megesett, hogy online rendeltem ruhát, és azt mondta, ezt inkább ne” – tette hozzá az édesanya, aki a Palikék Világa by Manna vendégeként elmondta, egy alkalommal együtt leültek, és kiszelektálták a gardróbja tartalmát.
„Egyáltalán nem okozott gondot, mert a kapcsolatunk elején gyakran megdicsért, azt mondta, olyan, mintha ebbe szocializálódtam volna” – magyarázta G.w.M kedvese.

A férfi a család feje

Évtizedekkel ezelőtt óriási felháborodást keltett, amikor a nők felszólaltak az egyenjogúságért, mára azonban teljesen természetes, hogy a gyermekvállalás után dolgozó anyákká válnak. Edina a korábbi kapcsolataiban eszerint élt, ezért, ahogy mondja, meg kellett tanulnia elfogadni, hogy a férfi a család feje.
„Korábban a gyerekekkel való időtöltés mellett muszáj volt beleférnie annak is, hogy sokat dolgozom. Mára beláttam, nagyon nehéz mindenhol helytállni. Sok olyan dolog történt az életemben, ami miatt egy kicsit elhatárolódtam mindentől, mindenkitől, és csak a családba, illetve Márkba kapaszkodtam. Nem volt könnyű időszak, viszont ezekre az értékekre felnyitotta a szememet” – fejtette ki az édesanya, aki ebben a tekintetben könnyebben átadta G.w.M-nek a gyeplőt, ennek köszönhetően lekerült róla az óriási nyomás, hogy élete minden területén a maximumot kell hoznia.

„Hiába akartam mindig csak a gyerekeimmel lenni, ez akkor nem volt kivitelezhető. Első a család, csak utána jöhet a munka.”
Mivel G.w.M a családfő, ezért Edina is úgy gondolja, evidens, hogy neki, mint nőnek és édesanyának kell őrizni az otthon melegét. Persze mint annyi más, ez sem fekete vagy fehér. G.w.M kompromisszumkész, és nem várja el tőle, hogy kizárólag háziasszonyi feladatainak tegyen eleget. Számára az a legfontosabb, hogy Edina megmaradhasson annak az életvidám, boldog, pozitív embernek, akibe ő beleszeretett, amilyen ő igazából.
„Nem lehet eltekinteni attól, hogy évek óta a médiában szerepelek. Márk nem jelentette ki, hogy innentől kezdve nem tehetem meg, sőt támogat is benne. Ha kényelmesen tudom menedzselni úgy, hogy első körben otthon, mint háziasszony és szerető anya megteremtem a családias légkört, annyit dolgozzak, amennyi jólesik. Szerintem ez egy normális elvárás, és ennek én boldogan teszek elege”.

Forrás: ripost.hu

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅